Interim Enhetschef till NV. Skåne

Placering: Helsingborg

Dreamwork Scandinavia AB logotyp

Interim Enhetschef till NV. Skåne

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Vi söker en Enhetschef som gillar att leda och vara nära sin verksamhet. Konsultuppdraget startar omgående och vara i cirka sex månader.

Mer om tjänsten

I rollen som enhetschef är du ansvarig för enhetens samlade verksamhet, ekonomi och en medarbetargrupp om cirka 20 personer som arbetar i produktionen. Verksamheten genomgår en stor förändringsresa för tillfället där produktionen ska dubbleras under 2023. För att lyckas krävs att strukturer och arbetsrutiner faller på plats och att takten i det dagliga förbättringsarbetet ökas upp. Ditt ledarskap kräver närvaro samt en förmåga att se såväl individens som gruppens behov och prestationer. Som ledare är en stor roll att bereda väg för medarbetarna att bli en aktiv del i arbetet med förbättringar i vardagen. Därutöver trivs du i en roll att arbeta nära din verksamhet.
Tillsammans med områdeschef (motsvarar produktionschef/fabrikschef i privat värld), stabsresurser och enhetschefskollegor är du en del i att leda och utveckla produktion och medarbetare.

Du rapporterar direkt till områdeschefen och ingår tillsammans med övriga enhetschefer i ledningsgruppen. Placeringsort i nordvästra Skåne och uppdraget kräver fysisk närvaro.

Din profil

För framgång i arbetet har du flerårig dokumenterad erfarenhet från producerande verksamheter, gärna inom livsmedelsproduktion alternativt god förståelse för livsmedelshygien/säkerhet. Vidare har du en gedigen chefs- och ledarerfarenhet från verksamhet med påvisat goda resultat. Du känner en trygghet i att agera professionellt och ansvarsfullt i relativt ung grupp.
Uppdraget kräver närvarande ledarskap med ödmjukhet och ett genuint intresse för medarbetarna och verksamhetens processer. I tidigare roller har du visat prov på uthållighet där du lett framgångsrika förändringsprocesser som skapat stabilitet och hållbar arbetsmiljö.

För att lyckas i uppdraget är du dessutom drivande, resultatmedveten och har en god kommunikativ förmåga. Det är en självklarhet för dig att visa tillit och ge stöd till dina medarbetare samtidigt som du också utmanar i syfte att utveckla medarbetare och verksamhet. Vi lägger vikt vid att du är bra på att skapa relationer och har lätt för att kommunicera med olika målgrupper.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Anna Karlsson

Anna Karlsson
Konsultchef

073 - 502 10 65

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag