Bemanning

inom Sales & Marketing

Vi bemannar inom Sales & Marketing

Dreamwork har länge arbetat med att bemanna företag med sälj- och marknadsspecialister. Vi anpassar vår rekryteringsprocess för att hitta kandidater som passar in i er organisation. Med vår långa erfarenhet av rekrytering och bemanning kan vi snabbt identifiera era utmaningar och hjälpa er med allt från juniorsäljare till bransch-specialister och marknadschefer. Vi sätter oss snabbt in i era behov och kan genom uthyrning både hjälpa er med att säkerställa kontinuitet i verksamheten eller med att växla upp.

Våra väl utarbetade processer kvalitetssäkrar alla våra kandidater och konsulter. Förutom intervjuer, referenstagning och personlighetstest gör vi även bakgrundskontroll i form av kreditupplysning samt kompetenstester anpassade efter den aktuella rollen och tillhörande kompetenskrav. Skulle ni mot förmodan inte vara nöjda erbjuder vi alltid våra kunder en ”Nöjd kund-garanti”.

Fördelar med att hyra personal

  • Enkel administration. Vi betalar löner, skatter och avgifter för den personal som ni hyr.
  • Ni kan enkelt växla upp och ner i bemanning och betalar bara för de timmar som faktiskt utförs.
  • Vi har konsulter som står redo att jobba, och än fler kandidater i vårt kontaktnät.
  • Vi har löpande uppföljning med både er som kund och med våra konsulter. Allt för att ert samarbete ska fungera så smidigt som möjligt.
  • Kvalitetssäkrad kompetens. Både genom utvalda anpassade kompetenstester och personlighetstest.
  • Möjlighet till Hyr-rekrytering. Där inleder ni med att hyra personal som på längre sikt kan anställas. Genom en hyrlösning kan både ni och konsulten känna sig trygg.

Oavsett om ni snabbt behöver få in förstärkning under en kortare period eller om ni söker stöttning och expertis för ett längre projekt kan vi hjälpa er att bli ovanligt nöjda. Kontakta oss om ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er.

Magnus Axelsson är en av våra specialister inom Sales & Marketing. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Söker ni nya kollegor inom Sales & Marketing?

Hör av er till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att bemanna era sälj- och marknadsteam.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag