Press

Här finns aktuell information som riktar sig till dig som är journalister eller jobbar inom media.

Pressmeddelanden

Dreamwork förvärvar Lisberg – 2019-09-11

Dreamwork förvärvar rekryterings- och bemanningsföretaget Swesale – 2019-08-29

Pressdokument

Nedan finns våra nedladdningsbara logotyper och pressbilder. Dessa bilder är fria att använda för media i sammanhang som handlar om Dreamwork. Annan publicering ska godkännas av Dreamwork.

Logotype

Dreamwork Logga CMYK (jpg)
Dreamwork Logga NEG (png)

Dreamwork – it’s personal_2016 (eps)
Dreamwork – it’s personal_2016 neg (eps)

Lisberg (eps)

Swesale (eps)

Dreamstaff (ai)

Pressbilder

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.