Omställning & Outplacement

inom Finance

När det krävs förändringar i organisationen

När er organisation står inför en förändring där alla medarbetare inte fortsatt kommer vara kvar, är omställning ett bra sätt att stötta medarbetarna vidare på. Att genomgå en omställning innefattar att vi på Dreamwork med hjälp av våra processer vägleder de kandidater som behöver hjälp att hitta nya destinationer i sitt arbetsliv när er organisation står inför en förändring. För oss är det viktigt att alla parter upplever trygghet och kan finna både motivation och inspiration att göra det bästa möjliga av situationen. Detta är inte minst viktigt inom ett område som Finance, där det skett stora förändringar de senaste åren.

Ett unikt och personligt program

Omställningsprogrammets delar utformas alltid efter kandidatens professionella och personliga behov, mål och ambitioner. Syftet och målsättningen med de olika aktiviteterna som omställningsprogrammet innefattar är att kandidaten ska vägledas och stöttas på sin resa mot nya utmaningar. För att skapa en framgångsrik omställningsprocess tar vi fram de redskap som krävs för att skapa allra bästa förutsättning för kandidaten att finna ett nytt arbete.

Behöver ni som organisation stöttning i hur ni ska hantera omställningsprocessen på plats hos er finns vi till hands för er också.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag