Management

Chefsrekrytering och ledarskap

Vi är specialister på chefsrekrytering och ledarskap

När ett företag ska tillsätta en executive tjänst kräver det mycket noggrannhet, precision och framförallt ett grundligt förarbete. Både för att processen ska bli så effektiv som möjligt samt ge ett lyckat resultat menar vi att både kompetens och erfarenhet krävs. Vi har både mångårig erfarenhet, ett stort kontaktnät och rätt kompetens för att tillgodose våra kunder med rätt kandidater till deras ledande befattningar.
Vi är specialiserade på managementrekrytering, utöver det erbjuder vi också interims- och rekryteringstjänster till nyckelbefattningar. Bland våra uppdragsgivare finns allt från större börsnoterade bolag till mindre ägarledda bolag och familjeföretag. Hos oss är människan i fokus och förutom kompetens går vi många extra mil för att hitta din optimala kollega.

Processen gick snabbt och vi fick ständig återkoppling på vart vi befann oss i processen hela vägen fram till mötet med slutkandidaterna

I samarbetet med Dreamworks rekryteringskonsult kände vi oss trygga hela vägen. Direkt från start i processen fick vi ett bra förtroendegivande intryck som antydde att det fanns en förståelse för vad vi sökte för typ av ny kollega. För oss handlar en rekrytering om mycket mer än att enbart få in rätt kompetens som kan hantera en viss typ av frågor, det ska också vara en person som passar in i vår organisation. Det faktum att rekryteringskonsulten förstod oss och vad vi sökte efter effektiviserade processen genom att kunna motivera för oss varför eller varför inte en kandidat skulle passa för och hos oss.

Vi uppskattade också den kontinuerliga återkopplingen som vi löpande fick från rekryteringskonsulten. Det gjorde att vi ständigt kände oss delaktiga i vart vi befann oss i processen hela vägen fram till att vi själva fick träffa slutkandidaterna.

Frederik von Sterneck - CEO, Nordic Flanges Group AB

Vi levererar lösningar efter ert behov

Era behov och mål är vad vi utgår ifrån när vi tillsammans med er tar fram en anpassad kravprofil. Söker ni en ledare som kan starta upp en ny avdelning och driva ett digitaliseringsarbete, en tillfällig försäljningschef för er rutinerade försäljningsavdelning eller kanske en CFO som dessutom har spetskompetenser som HR-chef? Vi erbjuder många olika rekryteringslösningar och skräddarsyr vår rekrytering för att hitta rätt kandidat för er unika organisation med tillhörande behov och mål.

En rekrytering är en investering i företaget. Det gäller att hitta rätt kompetens, men också en person som passar in och trivs med företagskulturen. Dessutom kräver det att lyckas attrahera och intressera duktiga kandidater på en alltmer konkurrensutsatt arbetsmarknad. Vi på Dreamwork har ett arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att föra samman rätt person med rätt företag där huvudsyftet är att det ska fungera väl åt båda håll. För oss är det viktigt att både kompetens, personlighet och värderingar stämmer överens. Detta är inte minst viktigt när det gäller att rekrytera ledande befattningar som inte minst blir värderingsbärare inom organisationen.

Mats Kullenberg är en av våra specialister inom management.. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Söker ni nya kollegor till era ledande befattningar?

Hör av er till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att hitta er nya kollega.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag