Pluggar du på högskola, universitet eller yrkesutbildning?

Är du intresserad av en praktikplats på ett rekryterings- och bemanningsföretag med placering framförallt i Malmö, Helsingborg eller Stockholm? Vi erbjuder stor flexibilitet att anpassa dina arbetsuppgifter efter din utbildning, vi tar alltid fram ett individuellt praktikprogram tillsammans med dig.

Rekrytering och personal

Är du intresserad av rekrytering och personalfrågor ger en praktik hos oss dig både insikt och faktisk kunskap i ämnet. Du kommer bland annat att arbeta med att ta fram kravspecifikationer och platsannonser, kandidatsökning, göra CV-urval och göra intervjuer, referenstagning och förberedande administration vid anställning.

Vi arbetar med branschledande verktyg som du får lära dig rent praktiskt hur man nyttjar – bland annat LinkedIn Professional Recruiter och IntelliPlan.

 

Marknadsföring

Arbetet på vår marknadsavdelning är brett och innefattar flera typer av arbetsuppgift, från att ta fram text och grafik till att planera och genomföra kampanjer, arrangera våra event eller göra kund- och kandidatundersökningar. Placering primärt i Helsingborg men med regelbundna besök på våra kontor i Stockholm och Malmö.

Låter det intressant? Skicka en kort presentation av dig själv tillsammans med ditt CV till oss på info@dreamwork.se

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.