Pluggar du på högskola, universitet eller yrkesutbildning?

Är du intresserad av en praktikplats på ett rekryterings- och bemanningsföretag med placering framförallt i Malmö, Helsingborg eller Stockholm? Vi erbjuder stor flexibilitet att anpassa dina arbetsuppgifter efter din utbildning, vi tar alltid fram ett individuellt praktikprogram tillsammans med dig.

Rekrytering och personal

Är du intresserad av rekrytering och personalfrågor ger en praktik hos oss dig både insikt och faktisk kunskap i ämnet. Du kommer bland annat att arbeta med att ta fram kravspecifikationer och platsannonser, kandidatsökning, göra CV-urval och göra intervjuer, referenstagning och förberedande administration vid anställning.

Vi arbetar med branschledande verktyg som du får lära dig rent praktiskt hur man nyttjar – bland annat LinkedIn Professional Recruiter och IntelliPlan.

 

Marknadsföring

Arbetet på vår marknadsavdelning är brett och innefattar flera typer av arbetsuppgift, från att ta fram text och grafik till att planera och genomföra kampanjer, arrangera våra event eller göra kund- och kandidatundersökningar. Placering primärt i Helsingborg men med regelbundna besök på våra kontor i Stockholm och Malmö.

Låter det intressant? Skicka en kort presentation av dig själv tillsammans med ditt CV till oss på info@dreamwork.se

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Söker du praktik?
mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss