Pluggar du på högskola, universitet eller yrkesutbildning?

Är du intresserad av en praktikplats på ett rekryterings- och bemanningsföretag med placering framförallt i Malmö, Helsingborg eller Stockholm?

Vi erbjuder stor flexibilitet att anpassa dina arbetsuppgifter efter din utbildning, vi tar alltid fram ett individuellt praktikprogram tillsammans med dig.

Rekrytering och personal

Är du intresserad av rekrytering och personalfrågor ger en praktik hos oss dig både insikt och faktisk kunskap i ämnet. Du kommer bland annat att arbeta med att ta fram kravspecifikationer och platsannonser, kandidatsökning, göra CV-urval och göra intervjuer, referenstagning och förberedande administration vid anställning.

Vi arbetar med branschledande verktyg som du får lära dig rent praktiskt hur man nyttjar – bland annat LinkedIn Professional Recruiter och IntelliPlan.

 

Marknadsföring

Arbetet på vår marknadsavdelning är brett och innefattar flera typer av arbetsuppgift, från att ta fram text och grafik till att planera och genomföra kampanjer, arrangera våra event eller göra kund- och kandidatundersökningar. Placering primärt i Helsingborg men med regelbundna besök på våra kontor i Stockholm och Malmö.

 

Intresserad av praktik?

Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi till dig. Beskriv kortfattat din utbildning, vilken period du söker samt vid vilket av våra kontor du vill vara.
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag