Rekrytering

inom Sales & Marketing

Rekrytering inom Sales & Marketing

Vår långa erfarenhet av rekrytering och bemanning inom Sales & Marketing har gett oss den expertis som krävs för att tillsätta rätt person till rätt tjänst.

Dreamworks stora nätverk ger er ett försprång och våra metodiska processer guidar er till en lyckad rekrytering – för både er som kund och kandidat. Vi hjälper er att hitta kvalificerad personal inom försäljning och marknad snabbt och enkelt.

Våra rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom Sales & Marketing, dessutom har de själva också arbetat inom specialistområdet i roller som marknadschef, säljare, försäljningschef och marknadskoordinator.

Vi är experter på specialister, särskilt inom Sales & Marketing

Vi stöttar er som kund genom att förse er med den kompetens er organisation behöver, så att ni kan lägga er tid på det ni är allra bäst på – driva och utveckla er verksamhet framåt. Med hjälp av väl utarbetade rekryteringsprocesser arbetar vi för att säkerställa professionalitet, kvalitet och tydlighet för både er som kund respektive kandidat. På detta vis skapar vi de bästa möjliga förutsättningarna för en lyckad rekrytering där både kandidat och organisation trivs med varandra.

En rekrytering är en investering i företaget. Det gäller att hitta rätt kompetens, men också någon som passar in och trivs med företagskulturen. Dessutom kräver det att lyckas attrahera och intressera duktiga kandidater på en alltmer konkurrensutsatt arbetsmarknad. Vi på Dreamwork har ett arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att föra samman rätt person med rätt företag där huvudsyftet är att det ska fungera åt båda håll. För oss är det viktigt att både kompetens, personlighet och värderingar stämmer överens.

Kontakta oss

  • Hidden

    För dig som söker arbete

    Har du en fråga rörande en ledig tjänst som vi annonserar ber vi dig kontakta ansvarig rekryterare direkt för att på bästa sätt kunna hjälpa dig. Kontaktuppgifter framgår av annonsen.
  • Hidden
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag