Finance -
det ekonomiska navet i ditt företag

Specialister på rekrytering inom Finance

Vi har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning inom Finance vilket har gett oss expertisen som krävs för att tillsätta rätt person till rätt tjänst. Söker du förstärkning på din ekonomiavdelning, då har du rätt partner i Dreamwork.

I vårt nätverk har vi högpresterande ekonomer i olika faser i karriären. Våra rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av att rekrytera ekonomer och har själva arbetat inom branschen i roller så som ekonomichef, revisor och controller.

Ett helhetskoncept som ni kan känna er trygga med

Med hjälp av våra väl utarbetade metodiska processer och guidar vi både er såväl som kandidater för att nå en lyckad rekrytering. Utifrån en kravprofil framtagen baserad på era behov förstår vi vad ni letar efter. Våra rekryteringskonsulter ansvarar för hela rekryteringsprocessen och arbetar naturligtvis konfidentiellt.

En rekrytering är en investering i företaget. Det gäller att hitta rätt kompetens, men också en person som passar in och trivs med företagskulturen. Dessutom kräver det att lyckas attrahera och intressera duktiga kandidater på en alltmer konkurrensutsatt arbetsmarknad. Vi på Dreamwork har ett arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att föra samman rätt person med rätt företag där huvudsyftet är att det ska fungera väl åt båda håll. För oss är det viktigt att både kompetens, personlighet och värderingar stämmer överens.

Vi arbetar noga med att upprätthålla vår kvalitet för att säkerställa vårt erbjudande till våra kunder och kandidater. Vi är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag samt har ISO:9001 certifiering som ni kan känna er trygga med.

Magnus Axelsson är en av våra specialister inom finance. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Ska du rekrytera en ekonom?

Låt oss göra jobbet åt dig. Fyll i formuläret nedan så kontaktar en av våra Finance - experter dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

*” anger obligatoriska fält

Namn

Starkt kontaktnät och rätt kompetens för att finna det vi söker

Vi anlitade Dreamwork i samband med att vi behövde rekrytera en Group Accounting Controller. Hela processen från det första mötet där vi tog fram kravprofil till att vi fick kandidater presenterade gick snabbt. Kandidaterna som presenterades utgick alla från vår kravprofil men hade ändå unika kvaliteter och egenskaper. Det gjorde att vi fick fundera en extra vända kring vad vi faktiskt sökte, det tyckte vi var väldigt bra.

Jag upplever Dreamwork som flexibla, reaktionssnabba samt lyhörda för vad vi faktiskt behöver. De har ett dessutom ett stort kontaktnät och rätt kompetens för att finna intressanta kandidater.

Per-Olof Schrewelius - CFO, Nordic Waterprofing
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag