Interim management

Interim management

Interim Management är en snabb, flexibel och kostnadseffektiv lösning på att få tillgång till erfarna ledare med hög kompetens under en begränsad period och för ett specifikt uppdrag.

Interim Management ger en ökad grad av flexibilitet, kunskap och kapacitet för att genomföra förändringar, hantera projekt, fylla en eventuell lucka och lösa svåra utmaningar. Modellen är allmänt lämpad och passar i nästan alla branscher och företag, oberoende av storlek eller lokalisering.

Med många års erfarenhet av Interim Management har vi byggt upp en stor kompetensbas av erfarna och resultatinriktade ledare, ofta med mer än 10 års erfarenhet i ledande positioner och roller från olika branscher. Interim Managers har de egenskaper som är viktiga för att åstadkomma framgångsrika lösningar och goda resultat. De tar operativt ansvar för det uppdrag och den förändring som ska genomföras.

Med tillgång till ett stort nätverk av kvalificerade ledare matchar vi snabbt och effektivt  våra kunders behov med rätt Interim Manager.

 

Det vi uppskattat mest i samarbetet med Dreamwork är deras tillgänglighet samt den personliga och snabba service som levereras.

Vi kontaktade Dreamwork när vi behövde tillsätta en ny teknisk chef ganska omgående. Tätt efter vår första kontakt tog Dreamwork’s rekryterare sig tiden att sätta sig ner med oss för att tillsammans ta fram en kravprofil för vad vi sökte. Hela processen från vår första kontakt till en klar slutkandidat gick väldigt snabbt, var smidig och tydlig rakt igenom. Till en början hyrde vi in Dreamwork’s kandidat via tjänsten Interim management, men vi var väldigt nöjda och vi ville se över det hela en vända till för att eventuellt anställa kollegan hos oss direkt. Då fick vi ta del av Dreamworks samarbete med Lisberg och deras tjänster i form av utvärdering av ledare, så kallat assessment, detta uppskattade vi väldigt mycket och slutade i att vi faktiskt anställde kandidaten som Dreamwork levererade från början.

För oss var det också en stor fördel att Dreamwork finns nära oss geografiskt då och har god kännedom om närområdet och vilka vi är. Det vi uppskattat mest i samarbetet med Dreamwork är deras tillgänglighet samt den personliga och snabba service som levererats.

Bart Steijaert - VD, Helsingborgs hamn

Mats Kullenberg är en av våra experter inom interim management och chefsuthyrning. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Intresserad av Interim Management lösningar?

Vill du veta mer om hur Interim Management kan hjälpa er fyll i formuläret nedan.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag