IT/Tech

- Era digitala nyckelpersoner

Våra rekryteringskonsulter inom vårt specialistområde IT/Tech har mångårig erfarenhet som ni kan känna er trygga med.

Dreamworks stora nätverk ger er ett försprång och våra metodiska processer guidar er till en lyckad rekrytering – för både er som kund och kandidat. Vi hjälper er att hitta kvalificerad IT-personal personal snabbt och enkelt.

IT-rekrytering handlar om att dels förstå IT/Tech men även se vilka kompetenser och egenskaper som krävs i varje specifikt fall. Vi stöttar våra kunder genom att förse dem med den kompetens deras IT-avdelning behöver så att de kan lägga sin tid på det dem är allra bäst på – att skapa framtidens IT lösningar.

Ett specialiserat helhetskoncept

Våra rekryteringskonsulter inom Dreamwork IT/Tech är specialiserade specifikt på IT-personal och har utöver HR-specialisering även personlig erfarenhet av IT-branschen. Därigenom har vi både mångårig erfarenhet och ett stort nätverk som ger er ett försprång i processen att finna era nya kollegor.

Med hjälp av våra väl utarbetade metodiska processer guidar vi både er såväl som kandidater för att nå en lyckad rekrytering. Utifrån en kravprofil framtagen baserad på era behov förstår vi vad ni letar efter. Våra rekryteringskonsulter ansvarar för hela rekryteringsprocessen och arbetar naturligtvis konfidentiellt.

En rekrytering är en investering i företaget. Det gäller att hitta rätt kompetens, men också någon som passar in och trivs med företagskulturen. Dessutom kräver det att lyckas attrahera och intressera duktiga kandidater på en alltmer konkurrensutsatt arbetsmarknad. Vi på Dreamwork har ett arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att föra samman rätt person med rätt företag där huvudsyftet är att det ska fungera åt båda håll. För oss är det viktigt att både kompetens, personlighet och värderingar stämmer överens.

Rätt lösning för respektive behov

Vi har flera olika typer av lösningar för er som behöver få in nya IT-medarbetare i ert team. Behöver ni tillfälligt en konsult för att driva ett digitaliseringsprojekt? Söker ni en ny programmerare till ert växande IT-team? Eller behöver ni snabbt få in en ledare som kan driva vidare er IT-avdelning?

Oavsett om ni vill hyra in en IT-konsult eller rekrytera IT-specialister har vi har det som krävs för snabba och kvalitativa resultat. Vi kan hjälpa er att nå dit ni vill!

Christina Martinsson är en av våra rekryteringsspecialister inom IT/Tech. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Vill du veta mer om hur vi arbetar med att leverera IT-specialister?

Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi till dig inom 10 minuter.

*” anger obligatoriska fält

Namn

Snabbt, enkelt och bra resultat

Samarbetet med Dreamwork har varit enkelt och tydligt rakt igenom. Min första kontakt med Dreamwork var när jag själv var på jakt efter en ny utmaning, då hjälpte ni mig till den tjänst jag har idag. Det jag uppskattade med processen som kandidat var att det gick snabbt och var genomgående klart och tydligt.

När jag senare skulle anställa en kollega till mig på Forsea så kontaktade jag er av den anledningen att jag dels var så nöjd med min egen process som kandidat, dels att jag vet att ni levererar och att vi får bra valuta för pengarna. Dessutom att ni har god kännedom om närområdet och finns geografiskt nära oss gjorde valet enkelt för mig.

Andreas Krohn - Head of IT, ForSea
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag