Ekonom att hyra

Vi bemannar inom Finance

Dreamwork har länge arbetat med att bemanna företag med ekonomer. Vi anpassar vår rekryteringsprocess för att hitta kandidater som passar in på er ekonomiavdelning. Med vår långa erfarenhet av rekrytering och bemanning inom ekonomi kan vi snabbt identifiera era utmaningar och hjälpa er med allt från assistenter till specialister och chefer. Vi sätter oss snabbt in i era behov och kan genom uthyrning av ekonomer både hjälpa er med att säkerställa kontinuitet i verksamheten eller hjälpa er med att växla upp.

Med våra väl utarbetade processer kvalitetssäkrar alla våra kandidater och konsulter. Förutom intervjuer, referenstagning och personlighetstest gör vi även bakgrundskontroll i form av kreditupplysning samt kompetenstester anpassade efter den aktuella rollen och tillhörande kompetenskrav. Skulle ni mot förmodan inte vara nöjda erbjuder vi alltid våra kunder en ”Nöjd kund-garanti”.

Fördelar med att hyra personal

  • Enkel administration. Vi betalar löner, skatter och avgifter för den personal som ni hyr.
  • Ni kan enkelt växla upp och ner i bemanning och betalar bara för de timmar som faktiskt utförs.
  • Vi har konsulter som står redo att jobba, och än fler kandidater i vårt kontaktnät.
  • Vi har löpande uppföljning med både er som kund och med våra konsulter. Allt för att ert samarbete ska fungera så smidigt som möjligt.
  • Kvalitetssäkrad kompetens. Både genom utvalda anpassade kompetenstester och personlighetstest.
  • Möjlighet till Hyr-rekrytering. Där inleder ni med att hyra personal som på längre sikt kan anställas. Genom en hyrlösning kan både ni och konsult känna er trygga.

Oavsett om ni snabbt behöver få in förstärkning under en kortare period eller om ni söker stöttning och expertis för ett längre projekt kan vi hjälpa er att bli ovanligt nöjda.

Magnus Axelsson är en av våra specialister inom finance.. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Behöver ni förstärkning till er ekonomiavdelning?

Fyll i formuläret nedan och bli kontaktad av en specialist inom finance-bemanning.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag