Sales & Marketing

En pulsåder i ditt bolag

Rekrytering inom Sales & Marketing

Genom åren har vi byggt vårt nätverk, träffat många uppdragsgivare och högpresterande marknads- och försäljningskandidater i olika faser i karriären.

Samtliga av våra rekryteringskonsulter som arbetar inom marknad och försäljning har gedigen erfarenhet där de själva också har arbetat inom marknad och försäljning. Det bidrar både till att vi kan förstå er som kund och er bransch, men också att vi har ett stort nätverk inom branschen. Dels nätverket och erfarenheten Dreamwork besitter, dels våra väl utarbetade metodiska processer är våra nycklar för att nå fram till en lyckad rekrytering – för både er som kund och dig som kandidat. Vi kan hjälpa er att hitta kvalificerad personal inom marknad och försäljning – ovanligt snabbt och enkelt.

Exempel på tillsättningar

Marknadschef, marknadskoordinator, marknadskommunikatör, marknadsassistent, Market Content Manager, VD försäljningsbolag, Försäljningsdirektör,  Försäljningschef, Landschef, regionchef, affärsområdeschef, Kommersiell chef, Key account manager, account manager, corporate sales, säljare, fältsäljare, utesäljare, innesäljare, Area Sales Manager.

Genom hela rekryteringsprocessen hade vi täta diskussioner om de olika kandidaterna, och kunde på så sätt göra en bra analys och välja den kandidat som matchade både oss och kandidaten bäst.

När vi skulle rekrytera en senior säljare till oss kom vi i kontakt med Dreamwork. Vi upplevde att rekryteringskonsulten förstod oss och vad vi sökte efter och därför valde vi att samarbeta med Dreamwork och deras rekryteringskonsult.

Genom hela rekryteringsprocessen hade vi täta diskussioner om de olika kandidaterna, och kunde på så sätt göra en bra analys och välja den kandidat som vi bedömde matchade både oss och kandidaten bäst. Vi uppskattade engagemanget ifrån rekryteringskonsulten som hade ett tydligt fokus på kvalitet och att vi skulle bli nöjda med leveransen.

Joakim Rosenqvist - Försäljningschef, Screen9

Vi levererar lösningar efter ert behov

Beroende på vad för typ av situation och utmaning ni står inför har vi olika lösningar för att kunna matcha ert behov. Behöver ni snabbt växla upp ert säljteam inför en stundande högsäsong under en begränsad period? Söker ni en senior digital marknadsförare som kan utveckla er kommunikationsstrategi? Eller söker ni en ledare som har erfarenhet av försäljning inom en specifik bransch?

Oavsett om ni vill hyra in innesäljare eller rekrytera en försäljningschef har vi det som krävs för snabba och kvalitativa resultat som kan göra er ovanligt nöjda. Vi kan hjälpa er nå dit ni vill!

Magnus Axelsson är en av våra specialister inom sales & marketing. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Vill du prata personal inom sales & marketing med oss?

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag