People Management inom Engineering

Dreamwork Engineering är ett relativt nytt affärsområde som drivs av erfarna rekryterare som tidigare själva har jobbat som ingenjörer, tekniker eller andra specialister.  Vårt viktigaste mål är alltid våra kunders framgång. Att tillföra våra kunder ny kompetens och ledarskap som säkerställer och utvecklar deras verksamhet framåt, är vår metod. Den bygger till stor del på att man kan se längre än en människas kompetens och erfarenhet. Därför är våra duktiga rekryterare framför allt människokännare. Att hitta rätt personlighet överträffar nästan alltid rätt bakgrund. Det gäller bemanningsuppdrag men kanske främst rekrytering.

Exempel på branscher för Engineering

Våra rekryterare är kunniga på djupet inom en rad olika verksamhetsområden, som till exempel Tillverkande industrier, Processindustri, Life Science, R&D, Automation och elkraft, Bygg- och Anläggning/Infrastruktur, Energi & VVS och Telecom.

Exempel på tillsättningar

Teknisk Chef, Automationschef, Drift & Underhållschef, Operations Manager, Logistikchef, Kvalitetschef, Verkstadschef, Kvarnchef, Platschef, Produktionschef,Huvudprojektledare, Teknisk Projektledare, Produktutvecklare, Produktionsingenjör,LEAN-ingenjör, Serviceingenjör, Applikationsingenjör, Automationsingenjör, Elkonstruktör, Elektronikingenjör, Elkraftsingenjör, RF-ingenjör, Verifieringsingenjör, Mekanikkonstruktör, VVS-konstruktör, VVS-ingenjör, Uppdragsledare, Byggnadskonstruktör, Entreprenadingenjör, Projektingenjör, Teknisk Inköpare, Category Manager, SQA, QC, Kvalitetsingenjör, Arbetsmiljöingenjör, Teknisk Skribent, Försäljningsingenjör, Area Sales Manager, Produktchef, Svetsingenjör(IWE), Metallurg, Geolog, m.fl.

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Engineering
IMG_0601 (003)
juni 2

I år spelas Dreamwork Open 2017 på PGA Sweden National i Bara, Malmö. Ett event med häftiga utmaningar och nya möten. I år spelar vi på Linkes Course, en klassisk

Läs vidare »

Bild Jonsters Charity Masters 2017
maj 19

Idag är det åttonde året i rad som stiftelsen Jonsters Charity arrangerar den prestigefyllda och omåttligt populära välgörenhetsgolfen. En golftävling som spelas på Vasatorps golfklubb. Vi på Dreamwork ställer i

Läs vidare »

Press Dreamwork
maj 18

Anna Lundegårdh skriver i Dagens Samhälle om att offentliganställda är sällsynta på Linkedin. Då främst chefer i kommuner och landsting. Hon skriver också att de få som finns där gör

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss