People Management inom Engineering

Dreamwork Engineering är vårt affärsområde specialiserat på ingenjörer och chefer. Våra rekryteringsspecialister kombinerar sin egna tekniska bakgrund och branschkunnande vilket skapar en insikt och förståelse för kundens resursbehov och kandidatens potential.

Att tillföra våra kunder ny kompetens och ledarskap som säkerställer och utvecklar deras verksamhet framåt, är vår metod. Den bygger till stor del på att man kan se längre än en människas kompetens och erfarenhet. Att hitta rätt personlighet överträffar nästan alltid rätt bakgrund.

Vi gör en noggrann genomlysning av kandidatmarknaden – företag, organisationer samt professionella och sociala nätverk där kandidater är verksamma och tar kontakt med dem som matchar fastställd kravprofil. Vi hittar talangerna och vi får dom att börja hos dig, utmana oss gärna!

Exempel på branscher för Engineering

Våra rekryterare är kunniga på djupet inom en rad olika verksamhetsområden, som till exempel Tillverkande industrier, Processindustri, Life Science, R&D, Automation och elkraft, Bygg- och Anläggning/Infrastruktur, Energi & VVS och Telecom.

Exempel på tillsättningar

Teknisk Chef, Automationschef, Drift & Underhållschef, Operations Manager, Logistikchef, Kvalitetschef, Verkstadschef, Kvarnchef, Platschef, Produktionschef,Huvudprojektledare, Teknisk Projektledare, Produktutvecklare, Produktionsingenjör,LEAN-ingenjör, Serviceingenjör, Applikationsingenjör, Automationsingenjör, Elkonstruktör, Elektronikingenjör, Elkraftsingenjör, RF-ingenjör, Verifieringsingenjör, Mekanikkonstruktör, VVS-konstruktör, VVS-ingenjör, Uppdragsledare, Byggnadskonstruktör, Entreprenadingenjör, Projektingenjör, Teknisk Inköpare, Category Manager, SQA, QC, Kvalitetsingenjör, Arbetsmiljöingenjör, Teknisk Skribent, Försäljningsingenjör, Area Sales Manager, Produktchef, Svetsingenjör(IWE), Metallurg, Geolog, m.fl.

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Engineering
mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss