Engineering

Era tekniska problemlösare

Experter på Engineering-rekrytering

Våra rekryteringskonsulter inom vårt specialistområde Engineering har mångårig erfarenhet som ni kan känna er trygga med.

Alla rekryteringskonsulter på Dreamwork Engineering är specialiserade specifikt på ingenjörer och har utöver HR-specialisering även personlig erfarenhet av branschen. Tillexempel inom tillverkande industri, processindustri, Life Science, R&D, automation och elkraft, bygg- och anläggning, energi och VVS samt Telecom. Därigenom har vi både mångårig erfarenhet och ett stort nätverk som ger er ett försprång i processen att finna era nya kollegor.

Dels nätverket och erfarenheten Dreamwork besitter, dels våra väl utarbetade metodiska processer är våra nycklar för att nå fram till en lyckad rekrytering – för både er som kund och dig som kandidat. Vi kan hjälpa er att hitta kvalificerad personal inom engineering – ovanligt snabbt och enkelt.


Vi kan assistera er med hela rekryteringsprocessen

Både vad gäller enskilda roller eller att bygga hela team har vi lång och bred erfarenhet av.
Vi kan personallösningar.

I vårt samarbete har Dreamwork visat prov på hög service, flexibilitet och kvalitet.

Vi har under flera år arbetat tillsammans med Dreamwork för flera olika typer av uppdrag. Dreamworks processer är väldigt tydliga och arbetar med en nära och lagom mängd återkoppling som passar oss. För oss är de främsta styrkorna i samarbetet med Dreamwork dels det faktum att de har ett stort kontaktnät där de har olika rekryterare som täcker olika specialistområden, men även samarbetet de har mellan bolagen inom koncernen. Vi fick ta del av Lisberg i samarbete med Dreamwork när vi skulle anställa en person som behövde ha kvalificerade ledaregenskaper vilket var väldigt effektivt och nyttigt.

Genom åren har vi också stött på en del utmaningar och problem tillsammans, där har Dreamwork alltid mött dessa på ett professionellt sätt och vi har tillsammans haft bra dialoger kring dessa. I sin helhet har samarbetet med Dreamwork innefattat hög service, flexibilitet och kvalitet.

Åsa Solgevik - HR Director, GDL

Ett helhetskoncept som ni kan känna er trygga med

Med hjälp av våra väl utarbetade metodiska processer och guidar vi både er som kund såväl som kandidat för att nå en lyckad rekrytering. Utifrån en kravprofil framtagen baserad på era behov förstår vi vad ni letar efter. Våra rekryteringskonsulter ansvarar för hela rekryteringsprocessen och arbetar naturligtvis konfidentiellt.

En rekrytering är en investering i företaget. Det gäller att hitta rätt kompetens, men också en person som passar in och trivs med företagskulturen. Dessutom kräver det att lyckas attrahera och intressera duktiga kandidater på en alltmer konkurrensutsatt arbetsmarknad som engineering är. Vi på Dreamwork har ett arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att föra samman rätt person med rätt företag där huvudsyftet är att det ska fungera väl åt båda håll. För oss är det viktigt att både kompetens, personlighet och värderingar stämmer överens.

Karl Månsson är en av våra rekryteringsspecialister inom engineering. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Ska du rekrytera en ingenjör?

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag