People Management inom Engineering

Dreamwork Engineering är ett relativt nytt affärsområde som drivs av erfarna rekryterare som tidigare själva har jobbat som ingenjörer, tekniker eller andra specialister.  Vårt viktigaste mål är alltid våra kunders framgång. Att tillföra våra kunder ny kompetens och ledarskap som säkerställer och utvecklar deras verksamhet framåt, är vår metod. Den bygger till stor del på att man kan se längre än en människas kompetens och erfarenhet. Därför är våra duktiga rekryterare framför allt människokännare. Att hitta rätt personlighet överträffar nästan alltid rätt bakgrund. Det gäller bemanningsuppdrag men kanske främst rekrytering.

Exempel på branscher för Engineering

Våra rekryterare är kunniga på djupet inom en rad olika verksamhetsområden, som till exempel Tillverkande industrier, Processindustri, Life Science, R&D, Automation och elkraft, Bygg- och Anläggning/Infrastruktur, Energi & VVS och Telecom.

Exempel på tillsättningar

Teknisk Chef, Automationschef, Drift & Underhållschef, Operations Manager, Logistikchef, Kvalitetschef, Verkstadschef, Kvarnchef, Platschef, Produktionschef,Huvudprojektledare, Teknisk Projektledare, Produktutvecklare, Produktionsingenjör,LEAN-ingenjör, Serviceingenjör, Applikationsingenjör, Automationsingenjör, Elkonstruktör, Elektronikingenjör, Elkraftsingenjör, RF-ingenjör, Verifieringsingenjör, Mekanikkonstruktör, VVS-konstruktör, VVS-ingenjör, Uppdragsledare, Byggnadskonstruktör, Entreprenadingenjör, Projektingenjör, Teknisk Inköpare, Category Manager, SQA, QC, Kvalitetsingenjör, Arbetsmiljöingenjör, Teknisk Skribent, Försäljningsingenjör, Area Sales Manager, Produktchef, Svetsingenjör(IWE), Metallurg, Geolog, m.fl.

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Engineering
oktober 19

Tidningen Realtid.se skriver i deras helgtips om hur man optimerar sin närvaro på LinkedIn och syns bättre. Tipsen kommer från Mats Kullenberg hos oss på Dreamwork. Hur har du optimerat

Läs vidare »

juli 5

Metrojobb skriver att närmare 40 procent av alla företag rekryterar personal via sociala medier idag. För att kunna hitta drömjobbet på internet behöver du vara synlig för arbetsgivaren. Vår Vice VD

Läs vidare »

juli 4

CancerRehabFonden, som arbetar med rehabiliteringsprogram för patienter som behandlats för cancer, är en organisation som vi arbetat med under många år. Vi har nu blivit utnämnda till månadens företagshjälte av CancerRehabFonden.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss