Kvalitet & garantier

Vi kompromissar inte om kvalitet

Kvalitet & garantier

Dreamwork arbetar enligt ett kvalitetsledningssystem, med kvalitetssäkrade processer i samtliga delar av verksamheten. Våra kunder kan alltid känna sig trygga med vår leverans, då vi tack vare dessa standardiserade rutiner kan garantera att avtalade krav och önskad kvalitet uppfylls under hela avtalstiden.

Våra tre huvudverksamheter (bemanning, rekrytering och omställning) finns tydligt dokumenterade i varsin obligatorisk process med tillhörande stödprocesser. Detta för att kunna uppfylla våra kunders krav men också för att vår interna personal ska veta vad som förväntas av dem och hur de på bästa sätt ska utföra sitt arbete. Detta underlättar även vid introduktion av nya medarbetare eftersom det går snabbare och smidigare att komma in i våra rutiner och vårt arbetssätt.

Vårt kvalitetsledningssystem med tillhörande processer är en förutsättning för våra garantier och är helt integrerat i vårt dagliga arbete. Vi kompromissar inte om kvalitet

Garantier

Våra garantier är omfattande och vårt kvalitativa arbete  kan du som kund alltid känna dig trygg. Även när vi kommer med helt oväntade lösningar på ditt problem.

Garantier för lösningar inom bemanning

Vi erbjuder en ”Nöjd-kund-garanti”. Det innebär att om du som kund inte är nöjd med en specifik konsults insats hjälper vi dig kostnadsfritt att ersätta denne med en ny konsult. Kontakta då någon av våra konsultchefer så hjälper vi dig med reklamationen.

Garantier för rekryteringslösningar

Om du är missnöjd med en rekrytering som vi har gjort, gör vi om den utan kostnad upp till 6 månader från det att tjänsten blivit tillsatt. Kontakta någon av våra rekryterare så hjälper vi dig med reklamationen.

Auktorisation - Kompetensföretagen

Magnus Axelsson är en av våra specialister inom rekrytering.. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Söker du en rekryteringslösning med nöjd-kund-garanti?

Då är Dreamwork rätt samarbetspartner för dig. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag