Rekrytering

Personlighet är avgörande för en lyckad rekrytering

Rekrytering

En rekrytering innefattar mer än att hitta rätt kompetens för uppdraget. Våra specialister arbetar utifrån en beprövad process för att rekrytera rätt kandidat till din verksamhet.

Att rekrytera handlar om att dels förstå den berörda organisationen och tillhörande bransch. Men även att se vilka kompetenser och egenskaper som krävs i varje specifikt fall. Vi stöttar våra kunder genom att förse er med den kompetens er organisation behöver så att ni kan lägga er tid på det ni är allra bäst på – driva och utveckla er verksamhet framåt.

Vi på Dreamwork arbetar utifrån väl utarbetade rekryteringsprocesser för att säkerhetsställa kvalitet, professionalitet och tydlighet där både företag och kandidat får en positiv upplevelse. Genom vår process skapar vi bästa möjliga förutsättningar för en lyckad rekrytering där både kandidat och organisation trivs med varandra.

Specialister genom hela processen

Våra rekryteringskonsulter arbetar inom ett specifikt specialistområde och har utöver HR-specialisering även personlig erfarenhet av det unika branschområdet. Därigenom har vi både mångårig erfarenhet och ett stort nätverk som ger er ett försprång i processen att finna era nya kollegor. Våra rekryterare följer er genom hela processen och arbetar naturligtvis också konfidentiellt.

Genom våra rekryteringsprocesser, stora nätverk och våra rekryteringsspecialisters erfarenhet hittar och kvalitetssäkrar vi de kandidater som har förmågan att göra skillnad för er organisation.

Vi på Dreamwork sätter alltid vår kandidat i fokus och jobbar mot att skapa en så bra upplevelse som möjligt för personen i fråga, oavsett utfall på rekryteringen. Vid varje rekryteringsprocess har vi därför alltid en utvärdering efteråt med kandidaten för att säkerställa att upplevelsen varit positiv genom hela processen.

Det vi uppskattat mest i samarbetet med Dreamwork är deras tillgänglighet samt den personliga och snabba service som levereras.

Vi kontaktade Dreamwork när vi behövde tillsätta en ny teknisk chef ganska omgående. Tätt efter vår första kontakt tog Dreamwork’s rekryterare sig tiden att sätta sig ner med oss för att tillsammans ta fram en kravprofil för vad vi sökte. Hela processen från vår första kontakt till en klar slutkandidat gick väldigt snabbt, var smidig och tydlig rakt igenom. Till en början hyrde vi in Dreamwork’s kandidat via tjänsten Interim management, men vi var väldigt nöjda och vi ville se över det hela en vända till för att eventuellt anställa kollegan hos oss direkt. Då fick vi ta del av Dreamworks samarbete med Lisberg och deras tjänster i form av utvärdering av ledare, så kallat assessment, detta uppskattade vi väldigt mycket och slutade i att vi faktiskt anställde kandidaten som Dreamwork levererade från början.

För oss var det också en stor fördel att Dreamwork finns nära oss geografiskt då och har god kännedom om närområdet och vilka vi är. Det vi uppskattat mest i samarbetet med Dreamwork är deras tillgänglighet samt den personliga och snabba service som levererats.

Bart Steijaert - VD, Helsingborgs hamn

Magnus Axelsson är en av våra specialister inom rekrytering.. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Prata rekryteringsbehov med oss

Hur kan vi hjälpa dig med din nästa rekrytering? Vi återkopplar till dig inom 10 minuter och berättar mer om varför vi kan hjälpa just din verksamhet.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag