Omställning & Outplacement

Omställning & Outplacement

Förändringar blir till möjligheter. Genom våra välutvecklade processer skapas rätt förutsättningar att lyckas med en framgångsrik omställning. Vi tycker att det är viktigt att alla parter som står inför förändringar upplever trygghet och når motivation och inspiration att göra det bästa möjliga av situationen. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi bidra till att organisationen kan fokusera på hårda värden som effektivitet samtidigt som de mjuka värdena inte glöms bort.

Organisationen i fokus:

Tillsammans med våra kunder kartlägger vi kompetens, projektleder samt tar fram tids- och kommunikationsplaner. Vi anpassar omfattningen på arbetet efter våra kunders situation.

Chefen i fokus:

Vi tränar chefer,  HR-personal och annan personal som fortsättningsvis ska driva förändringsarbetet i att hålla svåra samtal.. Vi håller också tre-partsamtal vid behov.

Individen i fokus:

Vi erbjuder karriärplanering för personer som står inför en förändring i sitt yrkesliv och är i behov av bra beslutsunderlag och en individuell handlingsplan.

Dreamwork i fokus:

Vi har lång erfarenhet av omställningsprogram för chefer, tjänstemän och kollektivanställda. Vi har även anlitats som konsultativ partner i ett antal stora, komplexa omställningsprojekt. Vi har engagerade och professionella coacher som jobbar med deltagarna i omställningsprogrammen. Vi har dessutom kompetenssäljare som hjälper till att hitta dolda jobb, bjuder in till jobbmässor och aktivt marknadsför omställningsprogrammens deltagare. Vår metodik är välbeprövad och vi är stolta över våra resultat där 90 % av våra deltagare hittar ny försörjning inom 6 månader

Tina Balkemo är en av våra specialister inom omställning. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Ta hjälp från oss med omställning och outplacement

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag