Ekonomichef

Placering: Ängelholm

Dreamwork Scandinavia AB logotyp

Ekonomichef

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Just nu söker vi en erfaren ekonomichef för ett interimsuppdrag hos vår kund i nordvästra Skåne.
Uppdraget är med start i december och sträcker sig minst 3-4 månader.

Mer om tjänsten

I rollen som ekonomichef kommer du personalleda cirka 10 personer. Viktiga delar i uppdraget är budgetuppföljning, årsbokslut och att vara en duktig kommunikatör i ekonomiska frågor.

Din profil

Du har en kandidatexamen inom ekonomi eller annan relevant utbildning på högskolenivå. Som interimchef är det viktigt att du kan och trivs med att varva såväl det strategiska som det operativa arbetet. Du har en flerårig erfarenhet inom ekonomiområdet och besitter mycket goda ledaregenskaper. Du har arbetat med ekonomifrågor i större organisationer och har en gedigen erfarenhet av ekonomiprocesser, ekonomistyrning samt budgetarbete. Vi söker dig med en god pedagogisk förmåga och ett ledarskap som fokuserar på ett coachande förhållningssätt där du gärna delar med dig av din kunskap och motiveras av att se dina medarbetare växa.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Anna Karlsson

Anna Karlsson
Konsultchef

073 - 502 10 65

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag