Redovisningekonom till kommun i södra Skåne.

Placering: Malmö

Dreamwork Scandinavia AB logotyp

Redovisningekonom till kommun i södra Skåne.

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid

Kort om tjänsten

Vi söker en erfaren redovisningsekonom, för ett konsultuppdrag på minst 6 månader med chans till förlängning, som kan vara ett stöd och förstärkning, när kommunen ska implementera och uppgradera sitt affärssystem.

Om verksamheten

Ekonomienheten stödjer kommunens verksamheter och kommunägda bolag med den ekonomiska processen. Kommunen står inför en spännande utveckling både tekniskt och organisatoriskt då de ska uppdatera kommunens ekonomi- och verksamhetssystem samt bilda ytterligare kommunala bolag.
Ekonomiteamet består av 12 medarbetare.

Mer om tjänsten

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och kommer till största del bestå av:
- Jobba i kund- och leverantörsreskontran
- Dagbokföring
- Kännedom av moms och skatteredovisning
- Behjälplig vid bokslut
- Delaktig i implementering av nytt ekonomisystem
- Rollen innebär kontakter både internt och externt

Din profil

Kraven är att du har minst en godkänd ekonomiutbildning på gymnasie- eller yrkeshögskolenivå, eller som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi tänker att du har minst ett par års erfarenhet av ovan arbetsuppgifter och att du har bred erfarenhet av att arbeta och implementera olika ekonomisystem.
Det är meriterande om du har arbetat både i kommunal- och privat verksamhet, att du har erfarenhet av systembyte och att både leda och automatisera processer.

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är noggrann, serviceinriktad, kommunikativ och har förmågan att samarbeta med olika delar av organisationen. Du behöver vara detaljorienterad samtidigt som du har ett helhetsperspektiv dvs förståelse för hela processens arbete.
Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Anna Karlsson

Anna Karlsson
Konsultchef

073 - 502 10 65

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag