Ekonom för uppdrag hos vår kund

Placering: Stockholm

Dreamwork Scandinavia AB logotyp

Ekonom för uppdrag hos vår kund

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Kort om tjänsten

Vi söker Ekonom för uppdrag hos vår trevliga kund. Arbetsuppgifterna är i huvudsak arbete med kund- och leverantörsreskontran.

Mer om tjänsten

Uppdraget är hos en kund i centrala Stockholm, med start runt 10/3 och beräknas i första hand löpa fram till 2021-12-31. För rätt person och ni trivs med varandra så kan det eventuellt övergå i fast tjänst hos kunden.

Omfattningen är 50-75%, men kan bli 100% längre fram.

Du kommer jobba både med kund- och levreskontran och en del lättare redovisning. Du kommer också få hjälpa till med lönerna.

Din profil

Vi tror att du arbetat med liknande uppgifter 1-3 år och vill utvecklas i rollen. Det är meriterande om du jobbat i Fortnox.

Ansökan

Låter detta intressant?

Sicka in din CV via annonsen, har du frågor kan du kontakta mig på jorgen.piontek@dreamwork.se

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Jörgen Piontek

Jörgen Piontek
Affärsområdeschef

076 - 014 88 27

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag