Systemadministratör / administrativ support till Boxon

Placering: Helsingborg

Boxon logotyp

Systemadministratör / administrativ support till Boxon

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kort om tjänsten

Rollen är en mixad roll som Systemadministratör och Produktadministratör, där du kommer att arbeta i nära samarbete med företagets inköpsavdelning och dina främsta uppgifter kommer vara att behandla data som är grunden för hanteringen av företagets produkter och leverantörer. Du kommer även att ha kontakter med säljare, säljsupport, inköp och leverantörer i olika sammanhang.

Sökord: masterdata, SAP, superuser, datahantering, system, utbildning, förbättringar, förbättringsförslag, masterdata, uppdateringar, artikelvård, registervård

Tjänsten är en direkt rekrytering till Boxon som har sitt huvudkontor i Helsingborg. Rekryteringen sköts av Dreamwork.

Mer om tjänsten

Tjänsten innebär mycket registrering och artikelvård där du kommer säkerställa att databaser, relaterade till artiklar, leverantörer och priser, är korrekta och uppdaterade. Vidare kommer arbetsuppgifterna även vara att bistå vid leverantörsförhandlingar, leverantörsbedömningar, reklamationer, avtalsadministration, miljömärkning, skapa och uppdatera samt underhålla leverantörsinformation i SAP.

Din profil

För att lyckas i denna roll har du några års erfarenhet från ett snarlikt arbete där du kan hantera stora mängder data. För att trivas i rollen har du sinne för siffror, ett logiskt tänkande i kombination med att du har god prioriteringsförmåga och ett affärstänk. Vidare måste du kunna prioritera och självständigt driva ditt arbete framåt såväl som att du också trivs i en roll med att supportera teamet.
Datorn kommer vara ett viktigt arbetsredskap för dig och du har mycket god datorvana och behärskar Office-paketet, i synnerhet i Excel. Vidare har du arbetat i något affärssystem sedan tidigare och har du erfarenhet i SAP är det ett stort plus. Kanske du haft ansvar som superuser i någon form eller varit ansvarig för att utbilda andra. Du har allmän god teknisk förståelse och är nyfiken på att lära dig nytt. Din svenska och engelska är mycket god i tal och skrift.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.granelli.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Mahlin Glyré

Mahlin Glyré
Rekryteringsspecialist

070 - 377 45 39

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag