Redovisningsansvarig Revisorerna Syd

Placering: Malmö

Revisorerna Syd logotyp

Redovisningsansvarig Revisorerna Syd

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kort om tjänsten

Till ett härligt team i centrala Malmö söker vi en Redovisningsansvarig som brinner för att ge hög service och som vill utvecklas i en ledande roll.

Bolaget erbjuder mycket fördelaktiga arbetstider, trevliga och prestigelösa kollegor samt generösa förmåner. Utöver detta erbjuds möjligheterna till stort ansvar men även möjligheten till stor frihet, på så vis kan de anställda lätt kombinera karriär och privatliv.

Sökord: redovisningskonsult, Accountant, Senior accountant, Financial accountant, Accounting specialist, senior redovisningsekonom, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning, senior redovisningskonsult.

Om verksamheten

Revisorerna Syd erbjuder revision, redovisningstjänster och ekonomisk rådgivning till mindre och medelstora företag. Bolaget som är beläget i fantastiska lokaler i centrala Malmö,
etablerades 2002 och består idag av ett 10-tal medarbetare. Starkt engagemang i kundernas verksamhet, hög servicegrad samt god kvalitet på genomförda uppdrag är det som kännetecknar bolaget.

Revisorerna Syd är medlem i UHY International, vilket innebär att man erbjuder sina kunder kvalificerad och anpassad rådgivning över hela världen.

Bolaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och en positiv och prestigelös företagskultur som präglas av ett stort engagemang samt affärsmässighet.

Läs mer på: www.revisorernasyd.se

Mer om tjänsten

Som Redovisningsansvarig kommer du vara ytterst ansvarig för redovisningsuppdrag och ha en ledande roll där du handleder två kollegor samt agerar rådgivare och bollplank åt våra kunder.

I denna rollen behöver du ha goda kunskaper inom:

• Bokslut
• Årsredovisning
• Inkomstdeklarationer
• Rådgivning
• Löpande bokföring
• Löner

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har en ekonomiutbildning och flera års erfarenhet som redovisningskonsult, alternativt mångårig dokumenterat arbete som redovisningsekonom. Du har ett starkt driv och brinner för såväl redovisning som det personliga mötet. Du är ansvarstagande, strukturerad och har god social kompetens. Du trivs i en rådgivande roll, är lösningsfokuserad och har tydlig kundfokus. Vidare är du en lagspelare som hugger i där det behövs och tycker om att supporta och har nära till glädje och skratt.
Tidigare ledarskapserfarenhet är meriterande eftersom tjänsten innebär en ledande roll.

Att kunna uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav.

Idag arbetar bolaget i Fortnox och Hogia så det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från dessa program.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Revisorerna SYD med Dreamwork Finance. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ditt personliga brev på Dreamworks hemsida www.dreamwork.se

Frågor om tjänsten besvaras av vår rekryteringskonsult Aleksandra Sivarsson 040-826 89, aleksandra.sivarsson@dreamwork.se

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag