Norsktalande Kundservicemedarbetare med inriktning på sälj

Placering: Ängelholm

Skånska Byggvaror logotyp

Norsktalande Kundservicemedarbetare med inriktning på sälj

Sista ansökningsdag har passerat

Omfattning: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Kort om tjänsten

Kickstarta din försäljningskarriär hos Skånska Byggvaror – där både personlig som yrkesmässig utveckling erbjuds! Hos Skånska Byggvaror är trivsel och trygghet A och O, de har en bra stämning på kontoret med högt i tak och mycket skratt.
Brinner du för försäljning, är väldigt strukturerad, driven och har massor med energi, då är det dig vi söker. I rollen som säljare kommer du att bidra till att verksamheten når uppsatta mål och nyckeltal.
Tjänsten är på 80 % med start i januari. Placeringsort Ängelholm

Sökord: Kundservice, sälj, försäljning, norsktalande

Om verksamheten

Tjänsten kommer att vara en del av vår personaluthyrning där du initialt kommer att vara anställd av Dreamwork, med chans till övertag av kund.

Mer om tjänsten

På jobbet kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara att ha kontakt med Skånska Byggvarors befintliga kunder, tidigare kunder och nya kunder. Skånska Byggvaror vill ge dig möjligheten till variation på dina arbetsdagar. Det är viktigt att ge dig både personlig utveckling och chansen att utvecklas tillsammans.
I tjänsten kommer du ha kontakt med företagets kunder, varpå det är viktigt att du har god servicekänsla, är social och utåtriktad med en positiv inställning. För att lyckas i rollen bör du ha några års erfarenhet av något serviceyrke, gärna inom orderhandläggning, innesälj eller säljsupport. Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta på olika nivåer, både intern och externt samt har ett analytiskt och lösningsfokuserat arbetssätt. Du har lätt för att kommunicera och är lyhörd för kundens önskemål och behöv, din svenska och engelska är god i både tal och skrift. Du har även goda datakunskaper.
– Försäljning och ordermottagning
– Aktivt arbeta med merförsäljning mot kund
– Bygga och bibehålla goda och långsiktiga kundrelationer
– Besvara allmänna ärenden med hög servicegrad
– Framtagande av säljofferter och avslut på offerter
– Ta hand om förfrågningar och problem
– Bistå first line och after sales support med stöd av after sales avdelningen

Hos Skånska Byggvaror får du
– Bra teamkänsla och kul på kontoret
– Utbildning
– Möjlighet att påverka
– Frukost, kaffe, the och chokladdryck varje dag

Din profil

Grundläggande krav för tjänsten är att du är flytande i såväl norska som i svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som har ett stort intresse för kundbemötande. Som person är du engagerad, kommunikativ och tycker om att hjälpa andra. Du är glad, gillar att vara en del av ett team, flexibel och trivs i en tidvis stressig miljö. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med offerhantering.
Har du en härlig energi, en vilja att lära dig nya saker så kommer du att stormtrivas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Vill du veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss för mer information om tjänsten.

Porträttfoto Anna Karlsson

Anna Karlsson
Konsultchef

073 - 502 10 65

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag