Kundservicemedarbetare – Trade Finance

Placering: Göteborg

Dreamwork Scandinavia AB logotyp

Kundservicemedarbetare – Trade Finance

Sista ansökningsdag har passerat

Kort om tjänsten

För kunds räkning söker vi en kundservicemedarbetare inom bank.
I din roll kommer du att handlägga Trade Finance produker.
Du arbetar via inkommande samtal och mail från befintliga kunder samt andra kontor och stöttar och hjälper dem på bästa sätt.
Du erbjuds en anställning på Dreamwork.
Uppdraget startar i januari.

Om verksamheten

Kundens kontor är beläget i centrala Göteborg. Där erbjuds du ett utvecklande arbete i en bransch som just nu genomgår spännande förändringar i sättet att kommunicera med sina kunder. Arbetsplatsen präglas av en stark sammanhållning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat.

Mer om tjänsten

Vi söker dig som har stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder, sociala relationer och som har ett öga för detaljer. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa kunderna med frågor som rör produkterna inom Trade Finance.

Sökord: Kundtjänst, kundservice, service, kundservicemedarbetare, bank, trade finance, remburshandläggare

Din profil

För att trivas i rollen, så är du en person som alltid gör ditt yttersta för att serva kunder med ett stort engagemang och motiveras av att överträffa kundens förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, och får gärna ha en förkärlek till lag och avtal.
Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från remburshantering inom trade finance t.ex. export/import hantering. Detta är meriterande, men ej ett krav.
Det är en stor fördel för dig om du utöver flytande svenska och engelska även talar franska eller tyska.

Ansökan

Genom Dreamwork erbjuds du en trygg anställning, en dedikerad konsultchef och givetvis en marknadsmässig lön, tjänstepension och semester. Du får också ett förmånligt friskvårdsbidrag.
Dreamwork har stort fokus på rätt personlighet, besök gärna vår hemsida och gör vårt test.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan omgående alternativt så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Dreamworks rekryteringskonsult:
Petra Axvigg, email: petra.axvigg@dreamwork.se

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag