Montör sökes till fordonsindustrin

Placering: Malmö

Dreamwork Scandinavia AB logotyp

Montör sökes till fordonsindustrin

Sista ansökningsdag har passerat

Kort om tjänsten

Vi söker en utbildad och erfaren bilmontör till en av våra kunder i Malmö som arbetar med import av nyproducerade fordon.

Om företaget

Vår kund arbetar med logistikkoncept för import av nya fordon. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du blir anställd av Dreamwork och uthyrd till vår kund. Uppdraget kan leda till övertag av kund för rätt person.

Mer om tjänsten

Du kommer att arbeta i verkstaden där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta installationer och ombyggnationer på nyproducerade bilar.

Du kommer främst arbeta dagtid, måndag till fredag. Du kommer få en visstidsanställning på 6 månader men för rätt person kan tjänsten leda till en tillsvidareanställning hos oss eller till övertag av kund.

Din profil

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som fordonsmontör med en fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning på mekanik eller montering. Kunskaper inom ritningsläsning och el är meriterande.
B-körkort i minst 6 månader är ett krav.

Då du jobbar ute hos våra kunder lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är allmänt händig och vi tror att du kommer trivas ännu bättre i rollen om du har ett intresse för motorfordon. Du har ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och drivs av nya utmaningar. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Övriga språk är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida dev.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag