Vi vill göra det enkelt att stödja era lag!

Vi på Dreamwork tycker att ideella verksamheter bidrar till samhället på många sätt, bland annat genom ökad gemenskap, samarbetsförmåga, ansvarstagande och ledarskapsförmåga. Vi tycker det är viktigt att gynna olika föreningar och lag på grund av allt de gör för sina medlemmar, stora som små. Nu kan du stödja ditt lag på ett enkelt sätt där både du och vi får vara med och bidra.

Hur går det till?

  1. Någon i ert förening tipsar en potentiell kund om Dreamwork, som kontaktar oss för ett möte.
  2. Vid vårt möte tar er potentiella kund upp er förening och ert lags namn.
  3. När det blivit en affär får ni besked av oss och då ber ni er förenings kassör att fakturera oss.
  4. Vi betalar fakturan och ni får kickback på upp till 5000 kr per förmedlat rekryterings- eller uthyrningsuppdrag.

Det är enkelt, smidigt och vi på Dreamwork får vara med och stödja just ditt lag eller förening med allt den bidrar med!

Intresserad? Anmäl ert intresse nedan så kontaktar vi er

 

Det finstilta

  • Vid en rekrytering på över 75 000 kr ges kickback till föreningen på 5000 kr.
  • Vid uthyrning på minst 1 månad ges en kickback på 1000 kr per uppdrag.
  • Ert lag eller förening måste ha F-skatt för att fakturera oss.
september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.