Vårt erbjudande

Dreamwork erbjuder rekrytering, bemanning och omställning inom Finance, Marknad & Försäljning, Engineering samt IT/Tech. Via Dreamstaff erbjuder vi även bemanning inom lager, logistik och produktion.

Kontakta oss idag för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa dig.

Långsiktig partner

Dreamwork är en långsiktig partner 2016 och har levererat tusentals uppdrag. Självklart är vi auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen,  branschens finaste kvalitetsstämpel och den säkerställer att vi erbjuder rättvisa arbetsförhållanden. All personal från Dreamwork omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Dessutom sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska regler och annat som vi anser går hand i hand med de höga ambitioner vi har.

När en rekrytering misslyckas beror det nästan alltid på samma sak, man har tittat för mycket på ”kompetens” och ”erfarenheter” i Cv:n och för lite på hur väl personligheten passar in i företagskulturen eller arbetsgruppen. Därför anstränger vi oss hårdare för att hitta rätt personlighet. Vi vet att i allt från kundrelationer till urvalsprocesser, så är det människor som skapar framgång i affärer och gör att företag utvecklas. Det är lättare att lära upp rätt person kompetens än att göra om en kompetent persons personlighet.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.