Här kommer en glad nyhet!

Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service!

Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale i sin tur breddar sin verksamhet rejält genom Dreamwork, som förutom det gemensamma affärsområdet Marknad & Försäljning, även är proffs inom Finance, Engineering och IT/Tech.

Sammanslagningen öppnar för ett brett nätverk av engagerade rekryterare och konsulter – över hela Sverige.

Mats Kullenberg

Vi känner Swesale sedan många år tillbaks, delar samma värderingar. Genom att ta tillvara på de bästa delarna från båda bolagen är vi övertygade om att vi kan ge ett ännu större värde till dig som kund.

Mats Kullenberg, VD Dreamwork

 
Proffs vill jobba med proffs
Vi erkänner. Vi är lika noga som du när det gäller vilka vi vill jobba med. Och nu har vi hittat rätt. Samtliga rekryteringskonsulter och konsultchefer i båda bolagen har dokumenterad kunskap och erfarenhet. Men kanske viktigast: Vi jobbar alla på samma sätt – nära, engagerat, med korta beslutsvägar – och vi har samma mål: Att du ska bli nöjd.

Välkommen att kontakta oss, du når oss alltid på telefon 020 – 46 80 00.

Kort om Swesale
Swesale är ett nischat specialist-varumärke inom sälj, marknad och service som grundades 2005.

Vi arbetar rikstäckande och genomför över 350 rekrytering – och bemanningsuppdrag årligen och är ett auktoriserat bemanningsföretag.

www.swesale.se

Kort om Dreamwork
Dreamwork grundades 2006 och är certifierat i enlighet med ISO 9001.Vi är auktoriserat Bemannings- Rekryterings och Omställningsföretag.

Vi har levererat personallösningar på över 130 orter i landet, från Ystad till Kiruna.

www.dreamwork.se

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.