Här kommer en glad nyhet!

Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service!

Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale i sin tur breddar sin verksamhet rejält genom Dreamwork, som förutom det gemensamma affärsområdet Marknad & Försäljning, även är proffs inom Finance, Engineering och IT/Tech.

Sammanslagningen öppnar för ett brett nätverk av engagerade rekryterare och konsulter – över hela Sverige.

Mats Kullenberg

Vi känner Swesale sedan många år tillbaks, delar samma värderingar. Genom att ta tillvara på de bästa delarna från båda bolagen är vi övertygade om att vi kan ge ett ännu större värde till dig som kund.

Mats Kullenberg, VD Dreamwork

Proffs vill jobba med proffs
Vi erkänner. Vi är lika noga som du när det gäller vilka vi vill jobba med. Och nu har vi hittat rätt. Samtliga rekryteringskonsulter och konsultchefer i båda bolagen har dokumenterad kunskap och erfarenhet. Men kanske viktigast: Vi jobbar alla på samma sätt – nära, engagerat, med korta beslutsvägar – och vi har samma mål: Att du ska bli nöjd.

Välkommen att kontakta oss, du når oss alltid på telefon 020 – 46 80 00.

Kort om Swesale
Swesale är ett nischat specialist-varumärke inom sälj, marknad och service som grundades 2005.

Vi arbetar rikstäckande och genomför över 350 rekrytering – och bemanningsuppdrag årligen och är ett auktoriserat bemanningsföretag.

www.swesale.se

Kort om Dreamwork
Dreamwork grundades 2006 och är certifierat i enlighet med ISO 9001.Vi är auktoriserat Bemannings- Rekryterings och Omställningsföretag.

Vi har levererat personallösningar på över 130 orter i landet, från Ystad till Kiruna.

www.dreamwork.se

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag