Styrelserekrytering

Oavsett vad som skapat behovet, erbjuder Dreamwork styrelserekrytering som ger omedelbar tillgång till professionella styrelsemedlemmar på alla poster.

Dreamwork är ett av Sveriges snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Med ett nytänkande arbetssätt arbetar vi med mer komplexa områden än enbart traditionell rekrytering.

Är Ni ett företag som börjar lyfta och som behöver kompetent tillskott till Er nuvarande styrelse? Eller i behov att fylla upp en hastig vakans? Oavsett vad som skapat behovet, erbjuder Dreamwork styrelserekrytering som ger omedelbar tillgång till professionella styrelsemedlemmar på alla poster.

En styrelserekrytering sker i nära samarbete med kunden. Tillsammans upprättar vi en detaljerad kravprofil som tar hänsyn till det som krävs för att klara framtidens utmaningar och mål. Ett noggrant förarbete leder oavkortat till en ökad sannolikhet för en lyckad styrelserekrytering.

För att ta fram en hanterbar skara potentiella styrelsemedlemmar kombineras sökningar i olika kanaler. Dels i vårt eget nätverk av ledare, och i traditionella externa kanaler, men även genom headhunters för att lokalisera personer med passande egenskaper för ett kvalificerat styrelseuppdrag.

Därefter utförs djupintervjuer i flera steg, personlighetstester och noggrann bakgrundsresearch. Genom hela processen förs en parallell dialog med Er, där vi arbetar tillsammans tills vi anser att vi hittat precis rätt kompetens.

Kontakta Dreamwork för att få mer information om hur vi arbetar med styrelserekrytering.

Prio ett är styrelserekrytering och prio två är incoachning

För att verksamheten inte ska tappa tempo är det viktigt att den nya styrelsesammansättningen snabbt kan komma igång med sitt arbete. Incoachning från Dreamwork är en stödtjänst som säkerställer att det sker en smidig övergång.

Kontakta Dreamwork för framtidens styrelserekrytering redan idag!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.