Styrelserekrytering

Ett strategiskt viktigt verktyg

Styrelserekrytering

Är Ni ett företag som börjar lyfta och som behöver kompetent tillskott till Er nuvarande styrelse? Eller i behov att fylla upp en hastig vakans? Oavsett vad som skapat behovet, erbjuder Dreamwork styrelserekrytering som ger omedelbar tillgång till professionella styrelsemedlemmar på alla poster.

En styrelserekrytering sker i nära samarbete med kunden. Tillsammans upprättar vi en detaljerad kravprofil som tar hänsyn till det som krävs för att klara framtidens utmaningar och mål. Ett noggrant förarbete leder oavkortat till en ökad sannolikhet för en lyckad styrelserekrytering. En väl sammansatt och fungerande styrelse är ett strategiskt viktigt verktyg.

För att ta fram en hanterbar skara potentiella styrelsemedlemmar kombineras sökningar i olika kanaler. Dels i vårt eget nätverk av ledare, och i traditionella externa kanaler, men även genom headhunters för att lokalisera personer med passande egenskaper för ett kvalificerat styrelseuppdrag.

Därefter utförs djupintervjuer i flera steg, personlighetstester och noggrann bakgrundsresearch. Genom hela processen förs en parallell dialog med Er, där vi arbetar tillsammans tills vi anser att vi hittat precis rätt kompetens.

Kontakta Dreamwork för att få mer information om hur vi arbetar med styrelserekrytering.

Prio ett är styrelserekrytering och prio två är incoachning

För att verksamheten inte ska tappa tempo är det viktigt att den nya styrelsesammansättningen snabbt kan komma igång med sitt arbete. Incoachning från Dreamwork är en stödtjänst som säkerställer att det sker en smidig övergång.

Kontakta Dreamwork för framtidens styrelserekrytering redan idag!

Magnus Axelsson är en av våra specialister inom chefs- och styrelserekrytering. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Frågor om styrelserekrytering?

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag