Studentjobb

Hellre studentlön än studentlån

Vi hittar ett extrajobb åt dig

Tar studiebidraget slut mitt i månaden, eller  vill du göra något produktivt på fritiden? Låt Dreamwork hjälpa dig att hitta ett jobb på sidan av studierna.

Det finns många fördelar med att jobba parallellt med studier. Det är roligare att tjäna pengar än att låna pengar. Med ett extrajobb kan du dra ner på dina studielån, höja din levnadsstandard, eller spara ihop pengar till vad du vill. Oavsett om du är trött på snabbnudlarna eller vill spara lite extra pengar till sommarlovet är extrajobbet ett bra alternativ för att uppnå dina mål.

Utöver extra pengar i plånboken får studentarbetare värdefulla arbetslivserfarenheter och kontakter ute i näringslivet. Att ha jobbat vid sidan av skolan är alltid en bra sak att ha med på ett CV. Dessutom är ett studentjobb en lysande möjlighet att få goda referenser för framtiden.

Alla studenters situation ser annorlunda ut. Några studenter har ett glest schema, medan andra bara kan jobba kvällar. Dreamwork har långårig erfarenhet av bemanning och ett stort kontaktnät av arbetsplatser som behöver extra personal. Därför är våra möjligheter att hitta något som passar just ditt schema väldigt goda.

Kontakta oss på Dreamwork idag så kan vi hjälpa dig att hitta ett extrajobb där du trivs!

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag