God jul

Det verkar vara något fel på din inbjudningslänk.Fryshuset

Med er hjälp får fler unga växa och utvecklas. De får chans att utöva sina passioner i trygga miljöer med en känsla av sammanhang och gemenskap. Unga i utanförskap får möjligheter att komma in i samhället med ökad social trygghet. Trösklarna till arbetsmarknaden för unga är ofta höga och med ert stöd kan vi hjälpa unga i jakten på ett första jobb eller med att starta och driva egna projekt.

Genom att ge en julgåva till Fryshuset visar ni att ni tror på Sveriges unga och vill investera i framtiden.

Stiftelsen Fryshuset är en ideell organisation som är religiöst och politiskt oberoende. Fryshuset bedriver ett 60-tal olika verksamheter på flera orter runt om i Sverige, där unga har möjlighet att utöva sina passioner, skapa och delta i ungdomsdrivna aktiviteter, utbildningar och arbete. Fryshuset arbetar för att samhället ska ta ungas åsikter och idéer på allvar efter övertygelsen om att det bidrar till ett kreativt och lösningsinriktat samhällsklimat där vi vågar tänka nytt och hitta nya lösningar.

Läs mer om Fryshuset på deras hemsida

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.