Låt oss sköta jobbet

Din verksamhet ska fungera som vanligt även på sommaren. Det är självklart. Vi har många professionella kandidater redo och ordnar en perfekt sommarmatchning till ditt företag. Vi rekryterar personal för dina behov vare sig det gäller tjänstemän eller akademiker som ekonomer, löneadministratörer, kommunikatörer, säljare, marknadsassistenter, inköpare, kundservice, ingenjörer, tekniker eller it-specialister.

Vi kompromissar aldrig med kvalitet – inte ens när solen gassar
Vår ambition är att vara Sveriges mest respekterade bemanningsföretag. Alla våra rekryterare arbetar med LinkedIn Professional Recruiter, är specialister inom sitt respektive område och god branschkunskap.

Vänta inte – det är dumt
Att hitta sommarvikarier i sista minuten är ofta svårt, och kan bli dyrt. Kontakta oss därför redan idag. Välkommen!

Tillverkande företag, lager/logistik och produktion
För bemanning inom tillverkande företag, lager/logistik och produktion finns vårt affärsområde Dreamstaff. De är specialister på att snabbt leverera kvalitet till kvalificerade arbetsuppgifter. Därför kan du vara säker på att få rätt kandidat med rätt kompetens.

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Vi jobbar så du kan vara ledig
mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss