Låt oss sköta jobbet

Din verksamhet ska fungera som vanligt även på sommaren. Det är självklart. Vi har många professionella kandidater redo och ordnar en perfekt sommarmatchning till ditt företag. Vi rekryterar personal för dina behov vare sig det gäller tjänstemän eller akademiker som ekonomer, löneadministratörer, kommunikatörer, säljare, marknadsassistenter, inköpare, kundservice, ingenjörer, tekniker eller it-specialister.

Vi kompromissar aldrig med kvalitet – inte ens när solen gassar
Vår ambition är att vara Sveriges mest respekterade bemanningsföretag. Alla våra rekryterare arbetar med LinkedIn Professional Recruiter, är specialister inom sitt respektive område och god branschkunskap.

Vänta inte – det är dumt
Att hitta sommarvikarier i sista minuten är ofta svårt, och kan bli dyrt. Kontakta oss därför redan idag. Välkommen!

Tillverkande företag, lager/logistik och produktion
För bemanning inom tillverkande företag, lager/logistik och produktion finns vårt affärsområde Dreamstaff. De är specialister på att snabbt leverera kvalitet till kvalificerade arbetsuppgifter. Därför kan du vara säker på att få rätt kandidat med rätt kompetens.

juni 1

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltog på vår tävling Dreamwork Open 2022. Det var magiskt att träffa er alla under denna dag. Vi fick bevittna glada

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.