Second Opinion

Vi kan kvalitetssäkra er egen rekrytering

Ta hjälp med Second Opinion

När ni vill göra en rekryteringen på egen hand men önskar ett stöd i att välja rätt kandidat kan Second Opinion vara en effektiv lösning för er. Dreamwork gör en oberoende och djuplodande bedömning av era kandidater för att hjälpa er att kvalitetssäkra er rekrytering.

Våra väl utarbetade processer och metoder är flexibla och anpassas efter era behov men innefattar vanligtvis genomgång av kravprofil, intervjuer med era kandidater och eventuellt personlighets- eller kompetenstester. Vi erbjuder även bakgrundskontroller och referenstagning på kandidaterna om ni är i behov av det. Efter genomförd process sammanställer vi ett resultat till er som vi tillsammans kan gå igenom, och baserat på den helhetsbild som tagits fram lämnar vi därefter vår rekommendation till er.

Second Opinion hjälper er att identifiera styrkor, förbättringsområden och även direkta svagheter hos era kandidater för att ni ska kunna göra en rättvis bedömning ni kan känna er trygga med. Vi hjälper er att få en konkret, samlad och objektiv bild av era kandidater ur en annan vinkel.

Mats Kullenberg är en av våra Key Account Managers inom Rekrytering och Second Opinion. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Vill du veta mer om Second Opinion?

Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur vi kan stötta er med rekryteringsprocesser.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag