Dreamwork är stolta och glada över att vara prioriterad leverantör åt Swedbank. Vi är experter inom rekrytering och bemanning och har specialiserat oss bland annat inom banksektorn. Vi har arbetat med Swedbank sedan 2013 och levererar ett 60-tal tjänster och roller till er.

Vår filosofi går ut på att rätt personlighet trumfar det rätt CV. Därför anstränger vi oss extra för att hitta rätt medarbetare för just din arbetsgrupp.

Du når oss på swedbank@dreamwork.se eller telefon 020-468000.

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.