Rekryteringskonsulter till Dreamwork

Join the Dreamteam! Vi söker rekryteringskonsulter till flera kontor runt om i landet.

Kort om tjänsten:

Just nu går vi in i en expansion och utökar våra verksamhet i Stockholm/Göteborg/Malmö/Helsingborg med ytterligare rekryteringskonsulter. Vi söker dig med eget affärsdriv, som älskar att bygga nätverk och relationer. Du har erfarenhet från bemanningsbranschen och redan idag driver du en egen verksamhet, men vill gärna även arbeta under vårt varumärke.

 

Mer om tjänsten

Som rekryteringskonsult arbetar du självständigt med att aktivt bearbeta kundföretag för att sälja in dig och Dreamworks kompetens. Du arbetar med en välbeprövad rekryteringsprocess som omfattar en noggrann kravspecifikation, annonsering, kandidatsök, urval, intervjuer, matchning, kandidatpresentationer, tester och uppföljning. Du arbetar resultatinriktat mot egen budget och driver självständigt dina uppdrag i projektform.

Vi erbjuder dig
Ett ovanligt spännande arbete med högt tempo och eget ansvar. Stora möjligheter att påverka din utveckling. Hundratals befintliga (och betalande) kunder. Utöver detta erbjuder vi:
• Sveriges mesta och bästa marknadsföring med bl.a. nära samarbeten med DI, SvD och TV4.Vår Share of Voice är störst i branschen med 20%.
• Trevliga kontor i AA-lägen.
• Modern och mobil infrastruktur med bra stödsystem.
• Hjälp med kundbesök, vi gör ca 4000 kundbesök per år.
• Upphandlingshjälp enligt LoU samt befintliga kundavtal.
• Frihet under ansvar.
• Trevligt och utvecklande sammanhang.
• CV databas accesser. Vi har bl.a. djupt samarbetsavtal Monster och LinkedIn.
• Stimulerande ersättningsmodeller.
• Hjälp med prospektering.

Som bonus erbjuder vi Sveriges absolut trevligaste kollegor!

Din profil

Dina kvalifikationer
Du bör ha högskoleutbildning och erfarenhet inom rekrytering och försäljning. Eftersom du ska arbeta med konsultativ försäljning är det också viktigt att du kan föra diskussioner med företagsledningar i strategiska frågor. Du har redan idag ett befintligt kontaktnät i regionen, är egen företagare inom branschen och vill jobba som associerad konsult hos oss.

Som person är du:
Självgående med teamkänsla
Drivande och van att arbeta mot högt uppsatta mål
Affärsmässig, professionell, prestigelös och säljande

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.