Rekryteringsföretag

Med en arbetsbank bestående av 500.000 personer är Dreamwork ett rekryteringsföretag som snabbt kan tillsätta personal inom alla branscher, på alla orter.

Dreamwork grundades i en ambition att lyfta branschstandarden genom att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiva rekryteringar. Som det skulle visa sig fanns det ett stort behov av nytänkande företag i den här branschen. Idag finns Dreamwork representerade på 6 orter, från Stockholm till Malmö.

Nu vill vi gärna berätta mer om varför vi tror att Dreamwork blivit ett så pass populärt rekryteringsföretag.

Enkelheten – Vi sköter löner, sociala avgifter, semester och sjukersättning. När samarbetet kommer till ett slut ser vi till att personalen omfördelas till andra uppdrag.

Arbetsbanken – Med en arbetsbank bestående av tusentals personer är Dreamwork ett rekryteringsföretag som snabbt kan tillsätta personal inom alla branscher, på alla orter. När kunden kontaktar oss är merparten av jobbet redan gjort och vi kan direkt påbörja ett filtreringsarbete i vår arbetsbank.

Anpassningsförmåga – Genom åren har vi lärt oss att olika kunder har olika behov och förväntningar på ett rekryteringsföretag. Både vad det gäller längden på rekryteringsuppdraget och hur engagerad kunden vill vara i rekryteringsarbetet. På Dreamwork lägger vi inga värderingar eller önskemål i det, utan anpassar oss till förutsättningarna och arbetar stenhårt för att leverera rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta oss för att få mer information om vad det innebär att rekrytera personal genom Dreamwork. Under förutsättningslösa former pratar vi lite djupare om Er specifika situation.

Rekrytera personal som trivs med sitt arbete

Självklart är Dreamwork auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen. Det är branschens finaste kvalitetsstämpel och den säkerställer att vi erbjuder rättvisa arbetsförhållanden. All personal från Dreamwork omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Dessutom sker ett långsiktigt arbete med jämställdhetsplaner, etiska regler och annat som vi anser går hand i hand med de höga ambitioner vi har.

Välkommen till Dreamwork – Morgondagens rekryteringsföretag redan idag!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.