Rekryteringsföretag Växjö

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Växjö tagit stora marknadsandelar med en innovativ syn på bemanning. Kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen!

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Växjö som tagit stora marknadsandelar med en innovativ syn på bemanning. Vi har sedan starten 2006 haft ambitionen att erbjuda en mer kostnadseffektiv och bättre lösning för rekrytering. Ett synsätt som på några år etablerat Dreamwork som en av landets snabbaste växande aktörer i den här branschen.

Det är inte helt enkelt att i detalj bena ut exakt vad det är som gjort Dreamwork till ett populärt rekryteringsföretag i Växjö. Men vi vet att vi sticker ut från mängden och att vi har några specifika fördelar jämfört med andra aktörer.

Vi formar oss efter kunden. Dreamwork har valt att vara ett rekryteringsföretag i Växjö som inte ställer några krav på varken kundens engagemang i rekryteringsarbetet, eller längden på rekryteringsuppdragen. Istället känns det naturligare att anpassa sig till förutsättningarna och lägga kraften på att leverera rätt kompetens i rätt tid.

Vi finns lokalt. Dreamwork sitter centralt på Storgatan 20. Precis där vi känner att vi ska vara för att förstå hur den lokala rekryteringsmarknaden i Växjö fungerar.

Vi rekryterar snabbt. Dreamwork har tusentals kandidater inom en mängd olika branscher som bara väntar på att tilldelas nya utmaningar. Något som ger oss en av branschens kortaste ställtider och vi kan på kort tid bemanna alla typer av branscher.

Vi vill bli Ert rekryteringsföretag i Växjö

Dreamwork befinner sig i en härligt positiv spiral och är hela tiden på jakt efter nya potentiella kunder som letar efter ett rekryteringsföretag i Växjö.

Därför kan du ringa oss, fylla i formuläret eller besöka Dreamworks kontor för ett helt förutsättningslöst samtal om hur ett potentiellt samarbete kan vara lönsamt för bägge parter.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.