Rekryteringsföretag Stockholm

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Stockholm som etablerat sig på marknaden med en ny syn på rekrytering. Kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen!

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Stockholm som etablerat sig på marknaden med en ny syn på rekrytering. Ända sedan starten 2006 har vi strävat efter att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiv rekrytering. En grundtanke som gjort oss till en av landets snabbast växande aktörer i vår bransch.

Att bena ut exakt vad det är som gjort Dreamwork till ett populärt rekryteringsföretag i Stockholm är inte helt enkelt. Men på några korta rader vill vi förklara varför vi sticker ut från mängden.

Vi förstår kunden. Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Stockholm som inte lägger några som helst värderingar i varken kundens engagemang i rekryteringsarbetet, eller rekryteringsuppdragens längd. För oss känns det mer naturligt att anpassa sig till verkligheten och istället lägga krutet på att leverera rätt personal i rätt tid.

Vi finns där kunderna finns. Med ett centralt kontor på Vasagatan finns Dreamwork där det händer. En bra lokalkännedom gör det enklare att förstå hur rekryteringsmarknaden i Stockholm fungerar.

Det som förenar våra kandidater är ett ständigt sökande efter nya utmaningar och vi kan på kort tid bemanna alla typer av branscher.

Dreamwork – Ert nästa rekryteringsföretag i Stockholm?

Dreamwork befinner sig i ett härligt uppsving och letar ständigt efter nya kunder som är i behov av ett rekryteringsföretag i Stockholm.

Du är välkommen att ringa oss, fylla i formuläret eller titta förbi kontoret för en förutsättningslös diskussion om hur ett potentiellt samarbete kan vara lönsamt för bägge parter.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.