Rekrytera

i Stockholm

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Stockholm som etablerat sig på marknaden med en ny syn på rekrytering. Ända sedan starten 2006 har vi strävat efter att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiv rekrytering. En grundtanke som gjort oss till en av landets snabbast växande aktörer i vår bransch.

Att bena ut exakt vad det är som gjort Dreamwork till ett populärt rekryteringsföretag i Stockholm är inte helt enkelt. Men på några korta rader vill vi förklara varför vi sticker ut från mängden.

Vi förstår kunden. Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Stockholm som inte lägger några som helst värderingar i varken kundens engagemang i rekryteringsarbetet, eller rekryteringsuppdragens längd. För oss känns det mer naturligt att anpassa sig till verkligheten och istället lägga krutet på att leverera rätt personal i rätt tid.

Vi finns där kunderna finns. Med ett centralt kontor på Vasagatan finns Dreamwork där det händer. En bra lokalkännedom gör det enklare att förstå hur rekryteringsmarknaden i Stockholm fungerar.

Det som förenar våra kandidater är ett ständigt sökande efter nya utmaningar och vi kan på kort tid bemanna alla typer av branscher.

Dreamwork – Ert nästa rekryteringsföretag i Stockholm?

Dreamwork befinner sig i ett härligt uppsving och letar ständigt efter nya kunder som är i behov av ett rekryteringsföretag i Stockholm.

Du är välkommen att ringa oss, fylla i formuläret eller titta förbi kontoret för en förutsättningslös diskussion om hur ett potentiellt samarbete kan vara lönsamt för bägge parter.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag