Rekryteringsföretag Norrköping

Som rekryteringsföretag i Norrköping lägger vi inte några värderingar i varken rekryteringsuppdragens längd eller kundens engagemang i rekryteringsarbetet.

Dreamwork är ett rekryteringsföretag med ett innovativt synsätt. Vår strävan är att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiva rekryteringslösningar. Något som har gjort oss till ett av landets snabbaste växande aktörer i den här branschen.

Vad är det då specifikt som gjort Dreamwork till ett populärt rekryteringsföretag i Norrköping? En inte helt enkel fråga att besvarar, men på några korta rader vill vi försöka förklara varför vi sticker ut från mängden.

Vi anpassar oss till kunden. Som rekryteringsföretag i Norrköping lägger vi inte några värderingar i varken rekryteringsuppdragens längd eller kundens engagemang i rekryteringsarbetet. Istället anpassar vi oss till rådande förutsättningar och ser till att leverera rätt kompetens i rätt tid.

Vi har en stor arbetsbank. Tusentals kandidater inom en mängd olika branscher står ständigt redo på att få ett uppdrag av Dreamwork. Det ger oss en av marknadens kortaste ställtider.

Ditt rekryteringsföretag i Norrköping heter Dreamwork

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Norrköping som vill nå ut till nya kunder och ta rekrytering till nästa nivå. Därför vore det en ära att få berätta mer om oss själva.

Fyll i formuläret, ring oss eller kom på ett spontant besök för ett helt förutsättningslöst samtal om hur vi arbetar som rekryteringsföretag i Norrköping.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

juni 1

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltog på vår tävling Dreamwork Open 2022. Det var magiskt att träffa er alla under denna dag. Vi fick bevittna glada

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.