Rekryteringsföretag Malmö

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Malmö som inte lägger några värderingar i varken längden på uppdragen eller kundens engagemang i rekryteringsarbetet.

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Malmö som expanderar kraftigt. Mycket beroende på vårt innovativa synsätt och strävan efter att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiva lösningar kring rekrytering. En grundtanke som skulle visa sig motsvara många kunders önskan.

Vad är det då som gör Dreamwork till ett så populärt rekryteringsföretag i Malmö? En fråga som inte är helt enkel att besvara, men det finns några faktorer där vi tror oss sticka ut från mängden.

Vi är anpassningsbara. Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Malmö som inte lägger några värderingar i varken längden på uppdragen eller kundens engagemang i rekryteringsarbetet. Istället ser vi till att anpassa oss till verkligheten och leverera rätt personal i rätt tid.

Vi är lokalt representerade. Med ett centralt kontor på Gustav Adolfs Torg arbetar vi där det händer. Vilket gett oss en stor kunskap om hur rekryteringsmarknaden i Malmö fungerar.

Vi har en enorm arbetsbank. Med tusentals kandidater inom en mängd olika branscher.

Dreamwork – Ditt lokala rekryteringsföretag i Malmö

Med ett ständigt sökande efter nya kunder och utmaningar, är Dreamwork ett rekryteringsföretag i Malmö som vill nå ut med vår affärsidé. Därför vill vi gärna prata mer om hur vi kan tillgodose Era behov av rekrytering.

Fyll i formuläret, ring oss eller kom på ett spontant besök för ett helt förutsättningslöst samtal om hur vi arbetar som rekryteringsföretag i Malmö.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.