Rekrytera

i Malmö

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Malmö som expanderar kraftigt. Mycket beroende på vårt innovativa synsätt och strävan efter att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiva lösningar kring rekrytering. En grundtanke som skulle visa sig motsvara många kunders önskan.

Vad är det då som gör Dreamwork till ett så populärt rekryteringsföretag i Malmö? En fråga som inte är helt enkel att besvara, men det finns några faktorer där vi tror oss sticka ut från mängden.

Vi är anpassningsbara. Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Malmö som inte lägger några värderingar i varken längden på uppdragen eller kundens engagemang i rekryteringsarbetet. Istället ser vi till att anpassa oss till verkligheten och leverera rätt personal i rätt tid.

Vi är lokalt representerade. Med ett centralt kontor på Gustav Adolfs Torg arbetar vi där det händer. Vilket gett oss en stor kunskap om hur rekryteringsmarknaden i Malmö fungerar.

Vi har en enorm arbetsbank. Med tusentals kandidater inom en mängd olika branscher.

Dreamwork – Ditt lokala rekryteringsföretag i Malmö

Med ett ständigt sökande efter nya kunder och utmaningar, är Dreamwork ett rekryteringsföretag i Malmö som vill nå ut med vår affärsidé. Därför vill vi gärna prata mer om hur vi kan tillgodose Era behov av rekrytering.

Fyll i formuläret, ring oss eller kom på ett spontant besök för ett helt förutsättningslöst samtal om hur vi arbetar som rekryteringsföretag i Malmö.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag