Rekrytera

i Lund

Dreamwork startades i en ambition att föra rekryteringsbranschen framåt genom att erbjuda mer kostnadseffektiva och bättre upplägg.

På några få rader vill vi förklara fördelarna med att använda Dreamwork som rekryteringsföretag i Lund.

Dynamisk arbetsbank – Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Lund med tillgång till tusentals personer i olika branscher, som förenas i ett kollektivt sökande efter nya utmaningar. Det gör att merparten av jobbet redan är gjort, som tillsammans med vår lokalkännedom, gör att vi direkt kan påbörja filtreringsarbetet.

Förstående – Som rekryteringsföretag i Lund är Dreamwork anpassningsbara till varje kunds unika behov. Både när det kommer till hur engagerad kunden vill vara i förarbetet kring rekryteringen, och själva längden på uppdraget. En insikt vi accepterar och inte lägger några värderingar i. Däremot anpassar vi oss till verkligheten och arbetar målmedvetet för att leverera kompetent personal snabbare än våra konkurrenter.

Smärtfritt – Vi är ett komplett rekryteringsföretag i Lund som tar hand om allt. Administration av löner, sociala avgifter, sjukersättning och semester.

Kontakta Dreamwork när du behöver ett rekryteringsföretag i Lund

Du kan när som helst kontakta Dreamwork för ett förutsättningslöst möte där vi förklarar närmare hur vi arbetar som rekryteringsföretag i Lund.

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag