Rekryteringsföretag Lund

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Lund. Tillgång till tusentals personer i olika branscher, som förenas i ett kollektivt sökande efter nya utmaningar.

Dreamwork startades i en ambition att föra rekryteringsbranschen framåt genom att erbjuda mer kostnadseffektiva och bättre upplägg.

På några få rader vill vi förklara fördelarna med att använda Dreamwork som rekryteringsföretag i Lund.

Dynamisk arbetsbank – Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Lund med tillgång till tusentals personer i olika branscher, som förenas i ett kollektivt sökande efter nya utmaningar. Det gör att merparten av jobbet redan är gjort, som tillsammans med vår lokalkännedom, gör att vi direkt kan påbörja filtreringsarbetet.

Förstående – Som rekryteringsföretag i Lund är Dreamwork anpassningsbara till varje kunds unika behov. Både när det kommer till hur engagerad kunden vill vara i förarbetet kring rekryteringen, och själva längden på uppdraget. En insikt vi accepterar och inte lägger några värderingar i. Däremot anpassar vi oss till verkligheten och arbetar målmedvetet för att leverera kompetent personal snabbare än våra konkurrenter.

Smärtfritt – Vi är ett komplett rekryteringsföretag i Lund som tar hand om allt. Administration av löner, sociala avgifter, sjukersättning och semester.

Kontakta Dreamwork när du behöver ett rekryteringsföretag i Lund

Du kan när som helst kontakta Dreamwork för ett förutsättningslöst möte där vi förklarar närmare hur vi arbetar som rekryteringsföretag i Lund.

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Rekryteringsföretag Lund

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss