Rekryteringsföretag Lund

Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Lund. Tillgång till tusentals personer i olika branscher, som förenas i ett kollektivt sökande efter nya utmaningar.

Dreamwork startades i en ambition att föra rekryteringsbranschen framåt genom att erbjuda mer kostnadseffektiva och bättre upplägg.

På några få rader vill vi förklara fördelarna med att använda Dreamwork som rekryteringsföretag i Lund.

Dynamisk arbetsbank – Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Lund med tillgång till tusentals personer i olika branscher, som förenas i ett kollektivt sökande efter nya utmaningar. Det gör att merparten av jobbet redan är gjort, som tillsammans med vår lokalkännedom, gör att vi direkt kan påbörja filtreringsarbetet.

Förstående – Som rekryteringsföretag i Lund är Dreamwork anpassningsbara till varje kunds unika behov. Både när det kommer till hur engagerad kunden vill vara i förarbetet kring rekryteringen, och själva längden på uppdraget. En insikt vi accepterar och inte lägger några värderingar i. Däremot anpassar vi oss till verkligheten och arbetar målmedvetet för att leverera kompetent personal snabbare än våra konkurrenter.

Smärtfritt – Vi är ett komplett rekryteringsföretag i Lund som tar hand om allt. Administration av löner, sociala avgifter, sjukersättning och semester.

Kontakta Dreamwork när du behöver ett rekryteringsföretag i Lund

Du kan när som helst kontakta Dreamwork för ett förutsättningslöst möte där vi förklarar närmare hur vi arbetar som rekryteringsföretag i Lund.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.