Rekryteringsföretag Linköping

Som rekryteringsföretag i Linköping har Dreamwork tillgång till tusentals personer i jakt på nya karriärsutmaningar inom vitt skilda branscher.

Dreamwork grundades 2006 i en vilja att ta branschen framåt genom att erbjuda mer kostnadseffektiva och bättre lösningar kring rekrytering.

Låt oss kortfattat förklara varför Dreamwork är ett utmärkt rekryteringsföretag i Linköping.

Formbara – Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Linköping med förståelse för olika kunders unika behov. Både när det kommer till längden på uppdraget och på hur engagerad kunden vill vara i själva rekryteringsarbetet. En insikt vi inte lägger några värderingar eller önskemål kring. Istället anpassar vi oss till verkligheten och arbetar stenhårt för att leverera rätt personal i rätt tid.

Färsk arbetsbank – Som rekryteringsföretag i Linköping har Dreamwork tillgång till tusentals personer i jakt på nya karriärsutmaningar inom vitt skilda branscher. Med känsla för arbetsmarknaden, tillsammans med att merparten av jobbet redan gjorts, kan Dreamwork inleda varje rekryteringsuppdrag med att direkt börja filtrera fram rätt personal.

Smärtfritt – Vi är ett komplett rekryteringsföretag som tar hand om allt. Vi administrerar löner, sociala avgifter, sjukersättning och semester. När kunden inte längre har behov av vår personal ser vi till att resurserna omfördelas till andra kunder.

Ta kontakt med Dreamwork så berättar vi mer om hur vi arbetar som rekryteringsföretag i Linköping.

Rekryteringsföretag i Linköping som fokuserar på trivsel

Dreamwork har branschens finaste kvalitetsstämpel, auktorisation från Kompetensföretagen. Den garanterar rättvisa arbetsförhållanden. All personal från Dreamwork omfattas nämligen både av kollektivavtal och lämpliga ansvarsförsäkringar. Dreamwork arbetar också långsiktigt med jämställdhetsplaner, etik och annat som hänger ihop med att ha högst arbetstrivsel inom bemanningsmarknaden.

Möt morgondagens rekryteringsföretag i Linköping redan idag!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.