Rekryteringsföretag Helsingborg

Som rekryteringsföretag i Helsingborg har Dreamwork tillgång till tusentals män och kvinnor som letar efter nya utmaningar i många olika branscher.

Dreamwork har sedan starten 2006 etablerat sig som landets snabbast växande rekryteringsföretag. Vi grundades i en vilja att ta branschen framåt genom mer kostnadseffektiva och bättre lösningar kring rekrytering.

På några korta rader vill vi försöka förklara varför Dreamwork är ett flexibelt rekryteringsföretag i Helsingborg.

Anpassningsbara – Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Helsingborg som förstår att olika kunder har olika behov och förväntningar. Dels vad det gäller längden på uppdraget och dels på hur engagerad kunden vill vara i detaljarbetet. Det är ingenting vi lägger några värderingar eller önskemål i. Snarare anpassar vi oss till verkligheten och arbetar målmedvetet för att hitta rätt kompetens i rätt tid.

Lokal representation – Ett stenkast från Centralstationen ligger Dreamworks kontor. Genom att vara lokalt förankrade har vi skaffat oss unika insikter i hur arbetsmarknaden i Helsingborg ser ut.

Färsk arbetsbank – Som rekryteringsföretag i Helsingborg har Dreamwork tillgång till tusentals män och kvinnor som letar efter nya utmaningar i många olika branscher. Vår lokalkännedom tillsammans med att merparten av jobbet redan gjorts, gör att vi direkt kan påbörja filtreringsarbetet i vår arbetsbank.

Enkelt – Som komplett rekryteringsföretag i Helsingborg tar vi hand om allt. Vi betalar löner, sociala avgifter, semester och sjukersättning. Den dagen samarbetet upphör ser vi till att personalen placeras ut hos andra kunder.

Kontakta oss för en närmare dialog kring hur vi arbetar som rekryteringsföretag i Helsingborg.

Arbetsglad personalrekrytering i Helsingborg

Med auktorisation från Kompetensföretagen har Dreamwork branschens finaste kvalitetsstämpel. Den säkerställer att vi erbjuder rättvisa arbetsförhållanden. All personal från Dreamwork omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Dreamwork arbetar även långsiktigt med jämställdhetsplaner, etiska regler och annat som går hand i hand med marknadens högsta ambitioner.

Dreamwork – Morgondagens rekryteringsföretag i Helsingborg redan idag!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.