Rekryteringsföretag

i Helsingborg

Dreamwork har sedan starten 2006 etablerat sig som landets snabbast växande rekryteringsföretag. Vi grundades i en vilja att ta branschen framåt genom mer kostnadseffektiva och bättre lösningar kring rekrytering.

På några korta rader vill vi försöka förklara varför Dreamwork är ett flexibelt rekryteringsföretag i Helsingborg.

Anpassningsbara – Dreamwork är ett rekryteringsföretag i Helsingborg som förstår att olika kunder har olika behov och förväntningar. Dels vad det gäller längden på uppdraget och dels på hur engagerad kunden vill vara i detaljarbetet. Det är ingenting vi lägger några värderingar eller önskemål i. Snarare anpassar vi oss till verkligheten och arbetar målmedvetet för att hitta rätt kompetens i rätt tid.

Lokal representation – Ett stenkast från Centralstationen ligger Dreamworks kontor. Genom att vara lokalt förankrade har vi skaffat oss unika insikter i hur arbetsmarknaden i Helsingborg ser ut.

Färsk arbetsbank – Som rekryteringsföretag i Helsingborg har Dreamwork tillgång till tusentals män och kvinnor som letar efter nya utmaningar i många olika branscher. Vår lokalkännedom tillsammans med att merparten av jobbet redan gjorts, gör att vi direkt kan påbörja filtreringsarbetet i vår arbetsbank.

Enkelt – Som komplett rekryteringsföretag i Helsingborg tar vi hand om allt. Vi betalar löner, sociala avgifter, semester och sjukersättning. Den dagen samarbetet upphör ser vi till att personalen placeras ut hos andra kunder.

Kontakta oss för en närmare dialog kring hur vi arbetar som rekryteringsföretag i Helsingborg.

Arbetsglad personalrekrytering i Helsingborg

Med auktorisation från Kompetensföretagen har Dreamwork branschens finaste kvalitetsstämpel. Den säkerställer att vi erbjuder rättvisa arbetsförhållanden. All personal från Dreamwork omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Dreamwork arbetar även långsiktigt med jämställdhetsplaner, etiska regler och annat som går hand i hand med marknadens högsta ambitioner.

Dreamwork – Morgondagens rekryteringsföretag i Helsingborg redan idag!

Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag