Rekryteringsföretag Göteborg

Med en av branschens största arbetsbanker är Dreamwork ett rekryteringsföretag i Göteborg som snabbt kan tillsätta personal inom alla branscher. Välkommen!

Dreamwork grundades i en ambition att lyfta branschstandarden genom bättre och mer kostnadseffektiva rekryteringslösningar. Utan att bli långrandiga vill vi förklara varför Dreamwork är ett fantastiskt rekryteringsföretag i Göteborg.

Lokalt representerade – Dreamworks kontor ligger centralt, strax bredvid Avenyn, och genom åren har vi skaffat oss stor kännedom om rekryteringsmarknaden i Göteborg.

Uppdaterad arbetsbank – Med en av branschens största arbetsbanker är Dreamwork ett rekryteringsföretag i Göteborg som snabbt kan tillsätta personal inom alla branscher. Merparten av jobbet är redan gjort och, när kunden kontaktar oss, kan vi direkt påbörja filtreringsarbetet i vår arbetsbank.

Enkelheten – Som flexibelt rekryteringsföretag i Göteborg sköter vi allt. Betalar löner, sociala avgifter, semester och sjukersättning. När samarbetet kommer till ett slut ser vi till att personalen omfördelas till andra uppdrag.

Anpassningsförmåga – Vi förstår att olika kunder har olika behov och förväntningar på ett rekryteringsföretag i Göteborg. Både vad det gäller längden på rekryteringsuppdraget och hur engagerad kunden vill vara i rekryteringsarbetet. På Dreamwork lägger vi inga värderingar eller önskemål i det, utan anpassar oss till förutsättningarna och arbetar stenhårt för att leverera rätt kompetens i rätt tid.

Kontakta oss för mer information om hur vi arbetar som rekryteringsföretag i Göteborg.

Rekrytera personal i Göteborg som trivs med sitt arbete

Dreamwork har auktorisation från Kompetensföretagen. Branschens finaste kvalitetsstämpel säkerställer rättvisa arbetsförhållanden. All personal från Dreamwork omfattas av kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Dreamwork arbetar även långsiktigt med jämställdhetsplaner, etiska regler och annat som går hand i hand med marknadens högsta ambitioner.

Välkommen till Dreamwork – Ett rekryteringsföretag i Göteborg med framtiden för sig!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.