Vår rekryteringsprocess

Såhär rekryterar vi

Vi på Dreamwork arbetar utifrån en välutvecklad rekryteringsprocess som säkerställer att varje kandidats kompetens och personlighet passar perfekt till utvald tjänst.

En kravprofil sammanställs

Detta är det första steget i vår rekryteringsprocess. Profilen är fördomsfri och innefattar utbildning, kompetens, egenskaper och erfarenhet.

Annonsutformning och annonsering

När kravprofilen sammanställts används den som underlag för att skapa en annons för tjänsten som ska tillsättas. Här framgår det vilka krav som gäller för den aktuella tjänsten. Klicka här för att se vilka tjänster vi söker kandidater till just nu.

Search-process, urval & intervju

När kandidatansökningar kommer in börjar rekryteringsarbetet och lämpliga kandidater sorteras ut för vidare intervjuer. Dessa intervjuer är över telefon och utgör grunden för att besluta vilka kandidater som går vidare till en intervju på plats med rekryteraren.

Bakgrundskontroll och referenstagning

Vidare bedömning av den aktuella kandidaten för tjänsten. Bakgrundskontroller och referenstagning utförs genom de referenser kandidaten uppgett.

Tester

Eventuella tester som begåvningstester, färdighetstester eller persontester utförs beroende på vilken tjänst som ska tillsättas.

Tillsättning & uppföljning

Återkoppling till kandidaterna där alla får besked om beslut gällande tillsättning av tjänsten. Sedan sker uppföljning med utvald kandidat där avtal skrivs.

Garantier

Våra garantier är omfattande och tillsammans med vår ISO certifiering kan du som kund alltid känna dig trygg. Om du skulle vara missnöjd med en rekrytering som vi gjort, gör vi om den utan kostnad upp till 6 månader från att den tjänsten blivit tillsatt. Kontakta någon av våra rekryterare för hjälp med reklamationen.

Mahlin Glyré är en av våra specialister inom rekrytering.. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Behöver du hjälp med rekrytering till din verksamhet?

När vi rekryterar utgår vi från en beprövad process som anpassas efter varje företags situation. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig och diskuterar hur vi på bästa sätt skulle kunna rekrytera för er verksamhet.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag