Rekrytering Kommunikationschef

Vid rekrytering av en kommunikationschef kan det vara nödvändigt att ta in extern kompetens. En nyrekrytering av en ledande befattning har stort inflytande på företagets verksamhet. Ett sådant beslut kräver noggrannhet och kunskap, något som Dreamwork kan erbjuda.

Få hjälp med rekrytering av kommunikationschef

Genom oss kan ni få hjälp och avlastning med rekrytering av en ny kommunikationschef. Vi hjälper dagligen uppdragsgivare från en rad olika branscher med skräddarsydda rekryteringslösningar.

På Dreamwork jobbar vi målmedvetet med att matcha våra uppdragsgivare med precis rätt kompetens.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.