Rekrytering Inköpschef

Dreamwork erbjuder bemannings- och rekryteringsexpertis i ett flertal städer runtom i Sverige. Vi anser att en långsiktig rekrytering börjar med ett noggrant förarbete. Tack vare egenutvecklade och förädlade rekryteringsprocesser levererar vi rätt kompetens i rätt tid - gång på gång.

Få rätt hjälp vid rekrytering av inköpschef

Dreamwork hittar en skräddarsydd inköpschef till varje tänkbar situation. Med lång erfarenhet av rekrytering har vi tillgång till ett stort nätverk av högpresterande ledarkaraktärer. Personer med lång branscherfarenhet som frodas av att arbeta i intensiva projekt.

Med en platt organisation har Dreamwork en av marknadens kortaste reaktionstider. Inom loppet av några dagar ser vi till att en kompetent inköpschef finns på plats för att sätta sig in i er verksamhet.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.