Rekrytering av CFO

Rekrytering av CFO i Stockholm

Om du är i behov experthjälp för att rekrytera en CFO är Dreamwork rätt samarbetspartner. Våran rekryteringsprocess gör att vi hittar rätt kandidat för din verksamhet, snabbt och effektivt.

Ekonomi är ett av våra nyckelområden. Vårt stora nätverk och erfarenhet av rekrytering gör att vi kan hitta starka kandidater till CFO-tjänster snabbt och effektivt. I vår databas finns massor av ekonomer som letar efter nya utmaningar – både män och kvinnor i varierande åldrar vars kompetens innefattar hela ekonomiområdet. Inom revision, finans, marknadsföring, HR och skatt har vi både kvalificerade kandidater och assistent-kompetenser.

Dreamwork är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Företaget grundades i en tanke och en vilja att erbjuda mer kostnadseffektiva och bättre lösningar kring bemanning. Sedan starten 2006 har Dreamwork växt så det knakat och är idag representerade på 6 orter. Från Stockholm i norr till Malmö i söder.

Behöver ditt företag hjälp att rekrytera en ny CFO för en tjänst i Stockholm? Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att hitta rätt person tjänsten.

Mats Kullenberg är en av våra specialister inom Rekrytering. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Vill du prata med en av våra rekryterare?

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag