Rekrytera VD

Hur vi rekryterar en VD

Dreamwork har en av marknadens absolut bästa rekryteringsprocesser för ledningsbefattningar. Vid rekrytering av VD är Dreamwork därför den självklara partnern.

Att rekrytera en kandidat till en VD-position eller andra tjänster på högsta ledningsnivå är en omsorgsfull process som kräver noggrannhet i alla detaljer. Våra rekryterare har gedigen erfarenhet av rekrytering och skräddarsyr processen för att skapa en så bra matchning mellan företag och kandidat som möjligt.

Ambitionsnivån på arbetet med att rekrytera VD sätter vi tillsammans. Utifrån den tar vi in de moment som krävs för att säkerställa en urvals- och kontrollprocess som hittar rätt kompetens. Eftersom Dreamwork är en extern part kan vi vara både sakliga och objektiva. Vi bedömer alla kandidater utifrån vad vi tror krävs för att klara framtidens utmaningar och mål.

Genom att vara noggrann i förarbetet kring rekryteringen spills ingen tid i de efterföljande momenten. Att rekrytera VD genom en extern part gör också att processen tar minimalt med tid från den dagliga verksamheten.

Dreamwork finns vid Er sida efter rekryteringen

Efter en chefsrekrytering är det viktigt att personen snabbt kommer in i sin ledarroll. Dreamwork erbjuder alltid möjligheten till incoachning när en ny VD ska tillsättas. Att få incoachning är ett uppskattat moment för både företaget och individen som gör att er verksamhet tappar så lite fart som möjligt.

Kontakta oss på Dreamwork och låt oss berätta mer om vår arbetsprocess och hur vi skulle kunna hjälpa er att rekrytera en VD.

Mats Kullenberg är en av våra specialister inom Rekrytering. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Vill du veta mer om vår rekryteringsprocess?

För att hitta rätt VD måste man rekrytera på rätt sätt. Fyll i formuläret om du vill diskutera hur vi bäst hjälper dig med din rekrytering.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag