Rekrytera VD

Att rekrytera en VD är en längre process för att säkerställa att rätt person verkligen rekryteras. Vi hjälper ditt företag hela vägen. Välkommen!

Vid rekrytering av VD är Dreamwork den självklara partnern. Att rekrytera VD eller andra tjänster på högsta ledningsnivå är en omsorgsfull process som kräver noggrannhet i alla detaljer. Dreamwork har en av marknadens absolut bästa rekryteringsprocesser för ledningsbefattningar.

Ambitionsnivån på arbetet med att rekrytera VD sätter vi tillsammans. Utifrån den tar vi in de moment som krävs för att säkerställa en urvals- och kontrollprocess som hittar rätt kompetens. Eftersom Dreamwork är en extern part kan vi sakligt och objektivt bedöma alla kandidater utifrån vad vi tror krävs för att klara framtidens utmaningar och mål.

Genom att vara noggrann i förarbetet kring att rekrytera VD spills ingen tid i de efterföljande momenten. Att rekrytera vd genom en extern part gör också att rekryteringsarbetet tar minimalt med tid från den dagliga verksamheten.

Kontakta oss på Dreamwork och låt oss berätta mer om hur vi arbetar med att rekrytering av VD!

Dreamwork finns vid Er sida efter rekryteringen av VD

Efter en chefsrekrytering är det viktigt att personen snabbt kommer in i sin ledarroll. Dreamwork erbjuder alltid möjligheten till incoachning i samband med varje rekrytering av VD. Ett uppskattat moment för både företaget och individen som gör att Er verksamhet tappar så lite fart som möjligt.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

augusti 29

Här kommer en glad nyhet! Dreamwork förvärvar Swesale – och du får ännu bättre service! Genom samgåendet stärker Dreamwork sitt affärsområde Marknad & Försäljning – där Swesale är experter. Swesale

Läs vidare »

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.