Rekrytera VD

Att rekrytera en VD är en längre process för att säkerställa att rätt person verkligen rekryteras. Vi hjälper ditt företag hela vägen. Välkommen!

Vid rekrytering av VD är Dreamwork den självklara partnern. Att rekrytera VD eller andra tjänster på högsta ledningsnivå är en omsorgsfull process som kräver noggrannhet i alla detaljer. Dreamwork har en av marknadens absolut bästa rekryteringsprocesser för ledningsbefattningar.

Ambitionsnivån på arbetet med att rekrytera VD sätter vi tillsammans. Utifrån den tar vi in de moment som krävs för att säkerställa en urvals- och kontrollprocess som hittar rätt kompetens. Eftersom Dreamwork är en extern part kan vi sakligt och objektivt bedöma alla kandidater utifrån vad vi tror krävs för att klara framtidens utmaningar och mål.

Genom att vara noggrann i förarbetet kring att rekrytera VD spills ingen tid i de efterföljande momenten. Att rekrytera vd genom en extern part gör också att rekryteringsarbetet tar minimalt med tid från den dagliga verksamheten.

Kontakta oss på Dreamwork och låt oss berätta mer om hur vi arbetar med att rekrytering av VD!

Dreamwork finns vid Er sida efter rekryteringen av VD

Efter en chefsrekrytering är det viktigt att personen snabbt kommer in i sin ledarroll. Dreamwork erbjuder alltid möjligheten till incoachning i samband med varje rekrytering av VD. Ett uppskattat moment för både företaget och individen som gör att Er verksamhet tappar så lite fart som möjligt.

Öka dina chanser att hitta rätt!?
Av alla miljoner CVn vi och våra konkurrenter har tillgång till finns det bara en person som passar bäst till just ditt jobb. Det är du!
Rekrytera VD

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

mars 31

I enlighet med Kompetensföretagen och avtalet för Allmänna bestämmelser personaluthyrning justerar vi våra priser för uthyrd personal. Klicka här för mer information  

februari 20

Vi bjuder tillsammans med Vinge in till seminarium med Henrik Mitelman – respekterad analytiker och prisbelönt krönikör i Dagens industri med ett förflutet som analyschef på SEB. Under senare år

Läs vidare »

juni 18

Vi har väl utvecklade processer för att matcha rätt kandidat mot våra kunders behov. Nu adderar vi ännu ett verktyg genom att kvalitetssäkra alla våra konsulter inför uthyrningsuppdrag och kandidater

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare. Därför ökar dina chanser att få en optimal arbetssituation, när du gör vårt personlighetstest.

Prata direkt med en erfaren
rekryteringskonsult.

Kontakta oss