Rekrytera Säljare

Om du är i behov av att rekrytera säljare vill vi gärna presentera oss lite närmare. Vi är Dreamwork och grundades i en vilja att lyfta standarden på branschen genom att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiv rekrytering. Som det skulle visa sig fanns det ett stort behov av nytänkande företag i den här branschen.

Att rekrytera säljare är ett av våra nyckelområden och dagligen levererar våra säljare omsättning hos kunder över hela landet.

Vår förmåga att snabbt kunna rekrytera säljare är frukten av ett digert arbete med vår databas. I nuläget har vi en arbetsbank med tusentals aktiva personer som letar efter nya utmaningar i sin karriär. Självklart är inte alla säljare, men tillräckligt många för att vi snabbt kan tillsätta personal över hela landet. Just snabbheten är en stor fördel med en stor arbetsbank. Eftersom merparten av jobbet redan är gjort kan vi direkt påbörja filtreringsarbetet.

Är det något vi lärt oss genom åren är det att olika kunder har olika behov. Både vad det gäller längden på rekryteringsuppdraget och hur engagerad kunden vill vara i rekryteringsarbetet. På Dreamwork lägger vi inga värderingar eller önskemål i det, utan anpassar oss till förutsättningarna och arbetar målmedvetet för att hitta rätt kompetens i rätt tid.

När du behöver rekrytera säljare, kontakta oss på Dreamwork för ett helt förutsättningslöst samtal kring ett potentiellt samarbete.

Säljarrekrytering med flexibilitet och ansvarsfullhet

Att rekrytera säljare genom Dreamwork innebär en investering i flexibilitet. Vi tar hand om allt det praktiska. Sköter löner, sociala avgifter, semester och sjukersättning. När samarbetet kommer till ett slut ser vi till att personalen omfördelas till andra uppdrag.

Det är en självklarhet för Dreamwork att vara auktoriserade av Kompetensföretagen. Vilket innebär att vi använder oss av kollektivavtal, att vi aktivt arbetar med jämställdhetsfrågor och en lång rad andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under rättvisa förhållanden. Vilket, enligt många av våra uppdragsgivare, verkligen märks rent försäljningsmässigt.

Rekrytera säljare med driv från Dreamwork!

Magnus Axelsson är en av våra specialister inom säljrekrytering. Använd formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Behöver du hjälp med att hitta en säljare?

Vi har mångårig erfarenhet av att hitta rätt säljare till våra kunder.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Auktoriserat RekryteringsföretagAuktoriserat BemanningsföretagAuktoriserat Omställningsföretag