Rekrytera Säljare

Om du är i behov av att rekrytera säljare vill vi gärna presentera oss lite närmare. Vi är Dreamwork, ett av landets snabbast växande rekryteringsföretag.

Om du är i behov av att rekrytera säljare vill vi gärna presentera oss lite närmare. Vi är Dreamwork och grundades i en vilja att lyfta standarden på branschen genom att erbjuda bättre och mer kostnadseffektiv rekrytering. Som det skulle visa sig fanns det ett stort behov av nytänkande företag i den här branschen.

Att rekrytera säljare är ett av våra nyckelområden och dagligen levererar våra säljare omsättning hos kunder över hela landet.

Vår förmåga att snabbt kunna rekrytera säljare är frukten av ett digert arbete med vår databas. I nuläget har vi en arbetsbank med tusentals aktiva personer som letar efter nya utmaningar i sin karriär. Självklart är inte alla säljare, men tillräckligt många för att vi snabbt kan tillsätta personal över hela landet. Just snabbheten är en stor fördel med en stor arbetsbank. Eftersom merparten av jobbet redan är gjort kan vi direkt påbörja filtreringsarbetet.

Är det något vi lärt oss genom åren är det att olika kunder har olika behov. Både vad det gäller längden på rekryteringsuppdraget och hur engagerad kunden vill vara i rekryteringsarbetet. På Dreamwork lägger vi inga värderingar eller önskemål i det, utan anpassar oss till förutsättningarna och arbetar målmedvetet för att hitta rätt kompetens i rätt tid.

När du behöver rekrytera säljare, kontakta oss på Dreamwork för ett helt förutsättningslöst samtal kring ett potentiellt samarbete.

Säljarrekrytering med flexibilitet och ansvarsfullhet

Att rekrytera säljare genom Dreamwork innebär en investering i flexibilitet. Vi tar hand om allt det praktiska. Sköter löner, sociala avgifter, semester och sjukersättning. När samarbetet kommer till ett slut ser vi till att personalen omfördelas till andra uppdrag.

Det är en självklarhet för Dreamwork att vara auktoriserade av Kompetensföretagen. Vilket innebär att vi använder oss av kollektivavtal, att vi aktivt arbetar med jämställdhetsfrågor och en lång rad andra åtgärder som säkerställer att vår personal arbetar under rättvisa förhållanden. Vilket, enligt många av våra uppdragsgivare, verkligen märks rent försäljningsmässigt.

Rekrytera säljare med driv från Dreamwork!

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

november 29

Jag vill börja med att rikta ett stort tack till dig som är kund hos oss och som har varit med på resan fram till där vi är idag. Nu

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.