Rekrytera Personalchef

Dreamwork är ett bemanningsföretag med lång erfarenhet av att rekrytera personalchefer - Kontakta oss idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!

Vi hjälper er att rekrytera personalchef

Behöver ni rekrytera en personalchef? Då kan vi på Dreamwork hjälpa er att hitta rätt kandidat för jobbet. Att rekrytera ledande befattningar och chefsroller har vi på Dreamwork gjort sedan 2006.

Med den kompetens och fingertoppskänsla som finns inom vår verksamhet hoppas vi kunna bistå med exakt den hjälp som ni behöver när det är dags att rekrytera en personalchef.

Chef

Chef

Finance

Finance

Marknad & Försäljning

Marknad & Försäljning

Engineering

Engineering

IT/Tech

IT/Tech

juni 1

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som deltog på vår tävling Dreamwork Open 2022. Det var magiskt att träffa er alla under denna dag. Vi fick bevittna glada

Läs vidare »

februari 28

Det ofattbara händer nu i ett land som vi ser som ett grannland. Vi i rekryterings- och bemanningsbranschen arbetar dagligen med att uppfylla människors mål genom att ge dem arbete,

Läs vidare »

september 11

Hämta och läs hela pressmeddelandet Dreamwork stärker erbjudandet till dig som kund genom att förvärva Lisberg, som sedan mer än 35 år arbetar med Executive Search, Management Assessment och Styrelseutvärderingar.

Läs vidare »

För oss är det personligt.

Vi vill veta vem du är. Mer utförligt än den du beskriver i ditt CV. Rätt erfarenhet och kompetens är så klart viktigt, men inte alltid tillräckliga meriter för att passa in i det lag som en arbetsplats utgör. Erfarna rekryterare vet att de flesta kan tillgodogöra sig kunskaper, men att göra om sin personliga karaktär är betydligt svårare. Att du passar in är en betydligt viktigare framgångsfaktor både för dig och din framtida arbetsgivare.